Το προφίλ του πανίσχυρου Άγιαξ

Από sdna.gr : Στα δύσκολα... έπεσε ο ΠΑΟΚ στη σημερινή κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άγιαξ. Το προφίλ των Ολλανδών και οι αλλαγές που έγιναν μέχρι σήμερα.
Πηγή: sdna.gr
Το προφίλ του πανίσχυρου Άγιαξ

Μια από τις πιο δύσκολες κληρώσεις είχε ο ΠΑΟΚ, που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άγιαξ, προκειμένου να κάνει καθοριστικό βήμα για να φτάσει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Αίαντας την σεζόν που ολοκληρώθηκε κατάφερε να κάνει μια ξεχωριστή πορεία, όπου μεταξύ άλλων απέκλεισε την Γιουβέντους στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο στα ημιτελικά αν και έφτασε μια... ανάσα από την πρόκριση, τελικά της έβαλε... φρένο η Τότεναμ.

Την ίδια ώρα, κατάφερε να επιστρέψει ξανά στην κορυφή του Ολλανδικού ποδοσφαίρου, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από πέντε χρόνια, ενώ λίγο νωρίτερα είχε κατακτήσει το Κύπελλο παρότι βρέθηκε να χάνει από την Ουτρέχτη.

Το μεταγραφικό... παζάρι του Άγιαξ:

Αυτοί που έφυγαν: Ράσμους Κρίστενσεν, Ματάις Ντε Λιγκτ, Βάτσλαβ Τσέρνι, Ντάλεϊ Σινκγκράβεν.

Αυτοί που ήρθαν: Έντσον Άλβαρες (Κλαμπ Αμέρικα), Μπρούνο Βαρέλα (Μπενφίκα), Κουίνσι Πρόμες (Σεβίλλη), Ράζβαν Μαρίν (Σταντάρ Λιέγης), Λισάντρο Μαρτίνεζ (Ντεφένσα Χουστίθια).

Το υπάρχον ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Αντρέ Ονανά, Μπέντζαμιν Φαν Λέερ, Μπρούνο Βαρέλα.

Αμυντικοί: Γιόελ Φέλτμαν, Έντσον Άλβαρες, Λισάντρο Μαγκαλάν, Λισάντρο Μαρτίνεζ, Νικολάς Ταλιαφίκο, Ντάλεϊ Μπλιντ.

Μέσοι: Ζακάρια Λαμπιάντ, Κάρελ Άιτινγκ, Λάσε Σένε, Μουσαΐρ Μαζραουί, Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ, Ντούσαν Τάντιτς, Ράζβαν Μαρίν, Φρένκι ντε Γιονγκ, Χακίμ Ζιγιές.

Επιθετικοί: Κάσπερ Ντόλμπεργκ, Κλάας-Γιαν Χούντελαρ, Κουίνσι Πρόμες, Ντέιβιντ Νέρες, Ντένις Γιόνσεν, Χασάν Μπαντέ.

Προπονητής: Έρικ τεν Χαγκ

Διαβάστε ακόμη...