Πόκερ για τον Μπράνταριτς

Aπό thessports.gr: Η Κάλιαρι θέλει να πουλήσει τον Φίλιπ Μπράνταριτς, ο Κροάτης ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, αλλά οι Ιταλοί δεν λένε να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για να γίνει η προσέγγιση.
Πηγή: thessports.gr
Πόκερ για τον Μπράνταριτς

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει την πρότασή του στην Κάλιαρι, έχει βελτιώσει τους όρους σε ότι αφορά την πληρωμή του ποσού και το ποσοστό μεταπώλησης και οι Ιταλοί παίζουν... πόκερ.

Η διαφορά είναι πλέον μικρή, ο ΠΑΟΚ έχει καταστήσει σαφές ότι αυτή ήταν η τελική του πρόταση, αλλά η Κάλιαρι, παρά το γεγονός ότι καίγεται να πουλήσει τον Κροάτη, καθώς έχει αποκτήσει χαφ και δεν τον υπολογίζει για βασικό, κάνει ένα παιχνίδι τακτικής για να κάνει τον ΠΑΟΚ να ανέβει.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της, Τομάσο Τζουλίνι.

«Θα αξιολογηθεί στην προετοιμασία, μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός παίκτης για εμάς ο Μπράνταριτς. Πέρυσι έχασε μέρος της προετοιμασίας και αυτό δεν έκανε τα πράγματα εύκολα. Θα δούμε τον επόμενο ενάμιση μήνα τι θα γίνει όπως και στο θέμα ενίσχυσης της επίθεσης. Η αγορά έχει χρόνο... μπροστά της», είπε ο Τζουλίνι, θέλοντας να στείλει το μήνυμα στον ΠΑΟΚ ότι δεν καίγεται κι ότι έχει χρόνο μπροστά του.

Στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο.

Αν οι Ιταλοί δεν αποδεχτούν την πρόταση του ΠΑΟΚ και συνεχίσουν τα παιχνίδια τακτικής για να πάρουν λίγες χιλιάδες ευρώ παραπάνω, στην Τούμπα έχει έτοιμη εναλλακτική λύση και θα προχωρήσουν άμεσα.

Διαβάστε ακόμη...