«Ο Ιβάν πίσω από τις επιτυχίες»

Από inpaok.com: Ο Ιβάν Σαββίδης έχει συμβάλει τα μέγιστα ώστε ο ΠΑΟΚ να αλλάξει επίπεδο από το 2012 και μετά που ανέλαβε την ομάδα, με αποκορύφωμα την περσινή κατάκτηση του νταμπλ.
Πηγή: inpaok.com
«Ο Ιβάν πίσω από τις επιτυχίες»

Το σάιτ «Neue Zürcher Zeitung» έκανε ένα αφιέρωμα στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του Δικέφαλου, για τον οποίο σημειώνει ότι βρίσκεται πίσω από την επιτυχία του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Θεσσαλονίκη ήταν σε κατάσταση... εκτάκτου ανάγκης. Για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια, το πιο ισχυρό κλαμπ του Βορρά, κατέκτησε το πρωτάθλημα. Μετά από λίγο ο ΠΑΟΚ κατέκτησε και το Κύπελλο, κόντρα στην ΑΕΚ.

Η κατάκτηση του νταμπλ, έκανε την περσινή σεζόν, την πιο πετυχημένη στην ιστορία της ομάδας και ήταν ίσως για πολλούς, η καλύτερη χρονιά στη ζωή τους!

Πίσω από αυτή την επιτυχία, είναι οι παίκτες και ο προπονητής, αλλά πάνω από όλους, ο Ιβάν Σαββίδης. Από τη στιγμή που ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ανέλαβε τον ΠΑΟΚ και τον έσωσε από τα χρέη, τα πράγματα έχουν αλλάξει εντελώς τόσο για την ομάδα, όσο και για την πόλη.

Επειδή, ο Ιβάν Σαββίδης έχει επενδύσει πολλά χρήματα στο κλαμπ και έχει κάνει πολύ ακριβές μεταγραφές. Την ίδια ώρα, το πιο γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, το «Μακεδονία Παλλάς», η «Σουρωτή» και πολλές άλλες επιχειρήσεις, είναι στα χέρια του. Ο Σαββίδης είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος και πιο σημαντικός επενδυτής της Θεσσαλονίκης».

Το αφιέρωμα αναφέρεται επίσης σε διάφορές πτυχές της ζωής του Ιβάν Σαββίδη αλλά και στα όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα ως μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...