Καλμαζίδης για Άλμπο και Κάλβο

Aπό paok24.com:Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει τους δύο Κουβανούς από τη θητεία τους στο πρωτάθλημα Λιβάνου.
Πηγή: paok24.com
Καλμαζίδης για Άλμπο και Κάλβο


Τα ονόματα των Άλμπο και Κάλβο, μαζί με αυτά των Τόρες και Ρόχας, έχουν έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες για λογαριασμό της ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου.

Μάλιστα, οι Άλμπο και Τόρες βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει με τον Ρόχας, όχι όμως και με τον Κάλβο που αναμένεται αρκετά αργότερα στην πόλη, λόγω ζητημάτων που εκκρεμούν ακόμη, μετά τη δικαστική περιπέτεια του ίδιου και συμπατριωτών του, πριν από τρία χρόνια στη Φινλανδία.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης γνωρίζει καλά τους δύο εκ των τεσσάρων Κουβανών, αφού οι Άλμπο και Κάλβο την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Λιβάνου με τη φανέλα της Ζάχρα, ενώ ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός ήταν στον πάγκο της Σπίντμπολ Τσέκα.

Το PAOK24 επικοινώνησε με τον κ. Καλμαζίδη ο οποίος κατέθεσε την άποψη του για τους συγκεκριμένους αθλητές:

«Γνωρίζω και τον Κάλβο, αλλά και τον Άλμπο, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή η γνώμη μου για τον ΠΑΟΚ και το τι μπορεί να προσφέρουν στην ομάδα έχει μικρή σημασία. Ωστόσο, πρόκειται για δύο νεαρούς παίκτες με προοπτική και φιλοδοξίες, αν βρουν καλό έδαφος και δουλέψουν και οι ίδιοι σωστά. Δεν έχουν όμως πολύ μεγάλη εμπειρία από πρωταθλήματα, όπως το ελληνικό...»

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...