Σαν σήμερα την Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ο Πατρίτσιο Καμπς!

Aπό aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 21/7/2000, ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, Πατρίτσιο Καμπς, πατούσε το πόδι του στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Σαν σήμερα την Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ ο Πατρίτσιο Καμπς!

Ο παίκτης έφτασε στο «Ελληνικό», μετά από ταξίδι 22 ωρών, μέσω Μαδρίτης και Βαρκελώνης, προερχόμενος από την πατρίδα του, την Αργεντινή.

Μαζί του ήταν ο Έλληνας ατζέντης, Βασίλης Μπέρτος, καθώς και οι Εντουάρντο Μουσό (πρόεδρος της Βελέζ) και ο Ουάσινγκτον (μάνατζερ του παίκτη), με τους δύο τελευταίους να συμμετέχουν και στις τελικές διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από την αίθουσα αφίξεων είχε αναφέρει: «Ήρθα στην Ελλάδα για να υπογράψω και να ξεκινήσω προετοιμασία με την ομάδα μου. Το θέμα είναι καθαρά τυπικό. Με τον ΠΑΟΚ έχω συμφωνήσει σε όλα»

Για τα φιλοδοξίες του με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Με τη Βελέζ έχω κατακτήσει όλους τους τίτλους στην πατρίδα μου. Θέλω λοιπόν να κατακτήσω τίτλους και με τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι η νέα μου ομάδα είναι από τις πρωταγωνίστριες στο ελληνικό πρωτάθλημα και ότι έχει καταπληκτικό κόσμο. Θέλω να πω στον κόσμο να είναι ήσυχος!

Θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να τα καταφέρουμε. Έχω τύχη στην καριέρα μου, που ελπίζω να με ακολουθήσει και στην Ελλάδα. Για μένα είναι μια καινούρια εμπειρία η μεταγραφή μου σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο. Και σαν καινούρια εμπειρία είναι μια πρόκληση!»

Τρεις μέρες αργότερα (24/7) ο Καμπς –έχοντας υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, στα γραφεία της ΕΡΓΑΣ- βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο του Δικεφάλου, όπως μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ

* Στην παραπάνω εικόνα, διακρίνεται ο Πατρίτσιο Καμπς στην Ακρόπολη, την οποία δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πρωτεύουσα...

Διαβάστε ακόμη...