Βιεϊρίνια-Μαουρίσιο: Τότε θέλουν να επιστρέψουν! Πάνε για ρεκόρ…

Από sfina.gr : Μπορεί να βλέπει περισσότερο το «ετοιμοπόλεμο» έμψυχο υλικό του ΠΑΟΚ ο Αμπέλ Φερέϊρα, να δίνει τα πάντα στην προπόνηση για να περάσει τα δικά του μηνύματα στους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τον προκριματικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο κόουτς ρίχνει καθημερινά «κλεφτές» ματιές στην προσπάθεια δυο παικτών.
Πηγή: sfina.gr
Βιεϊρίνια-Μαουρίσιο: Τότε θέλουν να επιστρέψουν! Πάνε για ρεκόρ…

Παρακολουθεί αδιαλείπτως την πορεία τραυματισμών και αποθεραπείας τόσο του Μαουρίσιο, όσο και του Βιεϊρίνια, θέλοντας να γνωρίζει από πρώτο χέρι πότε θα τους έχει πιο γρήγορα κοντά του, αλλά με πλήρη αποκατάσταση της υγείας τους, γιατί αυτοί οι δυο παίκτες, που υποβλήθηκαν σε σοβαρή εγχείρηση, πρέπει να είναι 100% έτοιμοι όταν θα μπουν για να προσφέρουν στην ομάδα.

Φαίνεται όμως, από την μέχρι τώρα παρουσία των παικτών, ότι θέλουν πολύ και οι δυο να επανέλθουν νωρίτερα, ο Βιεϊρίνια άλλωστε το λέει: «Ποιος Δεκέμβριος; Τον Οκτώβριο θα είμαι έτοιμος» και το πιστεύει, ενώ το ίδιο λέει και ο Μαουρίσιο, που παρακολουθεί τα πάντα γύρω από την τακτική, γιατί πρέπει να γνωρίζει πώς θέλει ο κόουτς να αναπτύσσεται η ομάδα του, στην οποία ο δικός του ρόλος θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός, όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Το πλέον σίγουρο είναι ότι οι δυο έμπειροι και ικανότατοι παίκτες θα μπουν νωρίτερα στις προπονήσεις από ότι είχε αρχικά προβλεφθεί, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσουν να πετύχουν την επιστροφή στο χρονικό διάστημα του Οκτωβρίου, που οι ίδιοι θέλουν να είναι πανέτοιμοι.

«Μακάρι να είναι έτσι, αλλά πρέπει να γίνει θαύμα», λένε οι γνωρίζοντες από ιατρική αποκατάσταση, μετά από τόσο σοβαρό τραυματισμό, αλλά σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους και μπορούν να καταλάβουν πότε είναι απόλυτα καλά.

Θετικό είναι το γεγονός, σύμφωνα με τον Φερέϊρα, ότι θέλουν να προσφέρουν στην ομάδα και όταν ρωτήθηκε ο Πορτογάλος, τόνισε: «Ξέρω ότι εκτός ομάδας είναι δυο μεγάλοι παίκτες και βασικότατοι, οι οποίοι μπορούν να μας βοηθήσουν, αλλά δυστυχώς δεν τους έχουμε. Θα θέλαμε να τους έχουμε μαζί μας».

Διαβάστε ακόμη...