«Επαναπροσέγγιση της Ανκαραγκουτσού στον ΠΑΟΚ για Κίτσιου»

Από sdna.gr: Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν τον Στέλιο Κίτσιου οι Τούρκοι, καθώς αναφέρουν ότι οι Ανκαραγκουτσού επαναπροσέγγισε τον ΠΑΟΚ για τον εκ νέου δανεισμό του νεαρού αμυντικού.
Πηγή: sdna.gr
«Επαναπροσέγγιση της Ανκαραγκουτσού στον ΠΑΟΚ για Κίτσιου»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «klasspor.com», οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Κίτσιου την περσινή σεζόν και για τον λόγο αυτό ετοιμάζουν την κίνησή τους για την απόκτηση του 25χρονου δεξιοπόδαρου αμυντικού.

Πρόθεση των ανθρώπων της Ανκαραγκουτσού, είναι να καταθέσουν πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Κίτσιου, του οποίου το συμβόλαιο με τον Δικέφαλο λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Στις σκέψεις των επιτελών της τουρκικής ομάδας, υπάρχει και το ενδεχόμενο αγοράς του νεαρού μπακ, με τους Τούρκους να εκφράζουν την πρόθεση να μπει οψιόν αγοράς για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή στην πρόταση που θα καταθέσουν στον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Κίτσιου.

O Kίτσιου στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν, κατέγραψε 14 συμμετοχές, μοιράζοντας και τρεις ασίστ με την φανέλα της Ανκαραγκουτσού, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας από την Άγκυρα με τις εμφανίσεις του.

Διαβάστε ακόμη...