ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι ο Κοεντράο

Απο ethnos.gr: Ο 31χρονος Πορτογάλος ταξιδεύει με προορισμό την Ελλάδα για να επισημοποιήσει την επικείμενη παρουσία του στους νταμπλούχους
Πηγή: ethnos.gr
ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι ο Κοεντράο


Το τελευταίο βήμα στο δρόμο της ολοκλήρωσης της απόκτησης του Φάμπιο Κοεντράο από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνει σήμερα. Ο 31χρονος Πορτογάλος ακραίος αμυντικός αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διαρκείας με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και ακολούθως να βρεθεί στην Ολλανδία, εκεί που οι «ασπρόμαυροι» έχουν «στρατοπεδεύσει» από την Πέμπτη, για το δεύτερο κομμάτι του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Η διαφαινόμενη μεταγραφή του Φάμπιο Κοεντράο στον ΠΑΟΚ ήταν από αυτές που δεν μετατράπηκαν σε σήριαλ, καθώς οι συζητήσεις των δυο πλευρών κράτησαν περίπου μια εβδομάδα, με την αρχική απόσταση που υπήρχε στη πρώτη διαπραγμάτευση να καλύπτεται μέσω αμοιβαίων υποχωρήσεων. Οι «ασπρόμαυροι» δεν ήταν μόνοι τους στο παιχνίδι της απόκτησης του Κοεντράο, καθώς ο Πορτογάλος είχε στα χέρια του προτάσεις τόσο από ομάδες της πατρίδας του όσο και από την Φλαμένγκο.

Διαβάστε ακόμη...