Δε σταματούν να κατακτούν μετάλλια οι κολυμβητές!

Από acpaok.gr: Με μετάλλια για τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων Α' - Παγκορασίδων Α', το οποίο διεξάγεται στο Βόλο.
Πηγή: acpaok.gr
Δε σταματούν να κατακτούν μετάλλια οι κολυμβητές!

Στο αγώνισμα 50m ύπτιο - Παμπαίδων Α', ο Απόστολος Σίσκος, με χρόνο 00:29.82, κατέλαβε την 3η θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στο αγώνισμα 100m ελεύθερο - Παγκορασίδων Α', η Λαφάρα Χριστίνα, με χρόνο 01:00.25, κατέλαβε την 3η θέση, κατακτώντας και το χάλκινο μετάλλιο.

Στο αγώνισμα 200m μικτή ατομική - Παμπαίδων Α', ο Απόστολος Σίσκος, με χρόνο 02:16.30, κατέλαβε την 1η θέση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Στο αγώνισμα 4x100m ελεύθερο - Παγκορασίδων Α', η σκυτάλη, αποτελούμενη από τις Χριστίνα Λαφάρα, Αναστασία Μήτογλου, Ιωάννα Βελούζου και Θεοδώρα - Ειρήνη Μυλωνά, βρέθηκε στη 2η θέση, με το ασημένιο μετάλλιο να δίνεται στις «ασπρόμαυρες».

Στο αγώνισμα 4x100m ελεύθερο - Παμπαίδων Α', η σκυτάλη, αποτελούμενη από τους Ιωάννη Τριανταφυλλίδη, Μιχάλη Μπλούφα, Μαρίνο Σωπάση και Απόστολο Σίσκο, κατέλαβε τη 2η θέση και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Συγχαρητήρια παιδιά!

Διαβάστε ακόμη...