Προσέγγισε Μπράνκο ο Ντανιέλ Ροντρίγκες!

Από paok24.com:Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο PAOK24, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Πορτογαλία, ο Μάριο Μπράνκο είναι ο "εκλεκτός" του υποψήφιου προέδρου της Γκιμαράες, Ντανιέλ Ροντρίγκες, σε περίπτωση που ο δεύτερος εκλεγεί πρόεδρος της Γκιμαράες!
Πηγή: paok24.com
Προσέγγισε Μπράνκο ο Ντανιέλ Ροντρίγκες!


Το όλο θέμα αποκάλυψε η ιστοσελίδα «guimaraesdigital.com», η οποία μάλιστα φιλοξένησε και δηλώσεις του Ντανιέλ Ροντρίγκες, με νεώτερες πληροφορίες να κάνουν λόγο για μία πρώτη κουβέντα μεταξύ Ροντρίγκες και Μπράνκο, με "φόντο" το ενδεχόμενο ο πρώτος να είναι ο νέος πρόεδρος της Γκιμαράες!

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ προσεγγίστηκε από τον υποψήφιο πρόεδρο του πορτογαλικού συλλόγου και έγινε αποδέκτης της επιθυμίας του να αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Γκιμαράες σε περίπτωση που ο Ροντρίγκες εκλεγεί νέος πρόεδρός της!

Ωστόσο, η κουβέντα μεταξύ των δύο Πορτογάλων έμεινε περισσότερο σε φιλολογικό επίπεδο, για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος και βασικότερος, έχει να κάνει με το ότι ο Μάριο Μπράνκο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και ο δεύτερος με το ότι κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι πως ο Ντανιέλ Ροντρίγκες θα είναι ο νέος πρόεδρος της Γκιμαράες, με τις σχετικές εκλογές να πραγματοποιούνται το ερχόμενο Σάββατο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...