Οι σκέψεις για τους Κουβανούς

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ σε μια ακόμη μεταγραφική περίοδο επιλέγει να απλώσει τα δίχτυα του στην κουβανική αγορά, όπως έκανε στο παρελθόν με τους Χιμένεθ και Σεπέδα.
Πηγή: paok24.com
Οι σκέψεις για τους Κουβανούς

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τις επόμενες ώρες οι Άλμπο (διαγώνιος), Σαντοβάλ Ρόχας (κεντρικός) και Λαζάρο Τόρες (ακραίος), ενώ στα τέλη του καλοκαιριού θα έρθει ο Κάλβο (πασαδόρος).

Όπως όλα δείχνουν οι Άλμπο και Σαντοβάλ Ρόχας θα έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα καλύπτοντας τα κενά που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ στη θέση των διαγώνιου και κεντρικού.

Ο Κάλβο φαίνεται και αυτός πως θα παραμείνει στην ομάδα παρά το γεγονός ότι στη θέση του πασαδόρου υπάρχουν ήδη οι Φιλίποφ και Τερζής.

Άρα όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα εάν ο Γιούρι Φιλίποφ θέλει να τον χρησιμοποιήσει θα πρέπει να κάνει... αλχημείες στο ρόστερ του με τους ξένους αφού στις εγχώριες διοργανώσεις πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο τέσσερις ξένοι, με τους δύο να έχουν ήδη ανακοινωθεί (Ιλίνιχ και Μάρσαλ) και να μένει να φανεί αν οι άλλοι δύο θα είναι οι Άλμπο και Ρόχας.

Όσον αφορά τέλος την περίπτωση του Τόρες, δεν αποκλείεται ο δανεισμός του, αφού στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Μάρσαλ, Ιλίνιχ, Σωτηρίου και Εφραιμίδης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...