Football Manager x-rays: Fabio Coentrao

Από repress.gr : Ο 31χρονος Πορτογάλος αριστεροπόδαρος μπακ είναι μέσα στις επιλογές του ΠΑΟΚ για ενίσχυση του άκρου της άμυνας
Πηγή: repress.gr
Football Manager x-rays: Fabio Coentrao

Ο Κοεντράο είναι ίσως από τους ποδοσφαιριστές που λόγω της παρουσίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αλλά η καρτέλα του στο Football Manager έχει ενδιαφέρον

Με μια πρώτη ματιά, εύκολα διαπιστώνει κανείς τόσο το γιατί ο Κοεντράο έφτασε σε τόσο υψηλό επίπεδο όσο και το γιατί δεν κατάφερε να μείνει σε αυτό.

Στα technical, ο Κοεντράο μετράει τέσσερα 15άρια (crossing, dribbling, tackling, technique), ένας συνδυασμός ιδανικός για ένα φουλ μπακ. Με εξαίρεση τα heading και finishing, σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες ο Πορτογάλος είναι ανάμεσα σε 12-14.

Στα mental, ας ξεκινήσουμε από το off the ball (16) που δείχνει το πόσο καλά «διαβάζει» το γήπεδο για να βρίσκεται εκεί που πρέπει. Σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες, η καρτέλα του είναι ανάμεσα στο 13 και στο 15 στα σημαντικότερα χαρακτηριστικά για τη θέση.

Στα physical, το 8 σε stamina και το 9 σε natural fitness δεν «συγχωρούνται» όταν είσαι στο κορυφαίο επίπεδο… Το pace (13) δεν έχει επηρεαστεί τόσο, όπως και τα acceleration (13), agility (15), balance (15).

Ακολουθεί η καρτέλα του με φωτισμένα τα χαρακτηριστικά ανάλογα με το καταλληλότερο ρόλο.

Διαβάστε ακόμη...