Ξανασμίγουν Μίσιτς και Μπράνταριτς!

Από inpaok.com: Ο Φίλιπ Μπράνταριτς αρέσει πολύ στον Αμπέλ Φερέιρα και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από τον χαφ της Κάλιαρι, ο οποίος αποτελεί ένα ελκυστικό πακέτο.
Πηγή: inpaok.com
Ξανασμίγουν Μίσιτς και Μπράνταριτς!

Η ομάδα του Κροάτη αμυντικού χαφ, παρότι δαπάνησε πέρσι 5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της και παρότι ο Μπράνταριτς έκανε φέτος 27 παιχνίδια στην Serie A, δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία παζαρεύει δύο άλλους κεντρικούς μέσους, τον Μάρκο Ρογκ της Νάπολι και τον Ναχιτάν Ναντές της Μπόκα Τζούνιορς. Ωστόσο, για να έρθουν αυτοί οι δύο χρειάζεται χώρος (αποχωρήσεις δηλαδή), αλλά και χρήμα που μπορεί να έρθει από τον ΠΑΟΚ.

Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον Φίλιπ Μπράνταριτς και τον ΠΑΟΚ δεν είναι άλλος από τον Γιόζιπ Μίσιτς.

Οι δύο τους υπήρξαν για δύο χρόνια συμπαίκτες της Ριέκα, μάλιστα ήταν τα δύο κεντρικά χαφ της ομάδας από την Δαλματία που κατέκτησε το πρωτάθλημα της σεζόν 2016-17, σπάζοντας κυριαρχία 12 συνεχόμενων ετών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ!

Μάλιστα το καλοκαίρι του 2017, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εξέταζε πολύ ζεστά το ενδεχόμενο να τους πάρει «πακέτο» στην Λισσαβόνα και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής ήταν διατεθειμένη να προσφέρει 8 εκατομμύρια ευρώ για να ντύσει στα πράσινα μαζί τους δύο Κροάτες, κάτι που εντέλει έκανε μόνο με τον Μίσιτς.

Για τον Μπράνταριτς το ίδιο καλοκαίρι είχε παρουσιάσει φιλολογικό ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός (είχε κριθεί τότε πολύ ακριβός), ενώ για να καταλάβουμε για το μέγεθος της αξίας του, ήταν στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας (αγωνίστηκε για 25 λεπτά στον αγώνα με την Ισλανδία), που έφτασε ως τον τελικό του περασμένου Μουντιάλ.

Πιθανή απόκτηση λοιπόν του Μπράνταριτς δεν αποκλείεται να ανεβάσει τον Μίσιτς, ενώ ο Φερέιρα μπορεί να υπολογίζει στο γεγονός ότι οι δύο τους γνωρίζονται με κλειστά μάτια και δεν θέλουν χρόνο προσαρμογής για να συνθέσουν ένα ταιριαστό δίδυμο στα χαφ.

Μία λεπτομέρεια, που όταν δεν έχεις πολύ χρόνο στην διάθεσή σου, παίζει τον ρόλο της...

Διαβάστε ακόμη...