Ενίσχυση για το μέλλον με Παυλίνα Κόδρου

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Παυλίνα Κόδρου.
Πηγή: acpaok.gr
Ενίσχυση για το μέλλον με Παυλίνα Κόδρου

Η 17χρονη αμυντικός αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια στην Γερμανία, με τα δύο τελευταία να την βρίσκουν στο πρωτάθλημα της Bundesliga U17, με την ομάδα F.C Saarbruecken. Στο διάστημα αυτό απέκτησε μεγάλες εμπειρίες από την μεγάλη γερμανική σχολή ποδοσφαίρου.

Είναι διεθνής με την U19 Εθνική γυναικών.

Η Παυλίνα θα αγωνιστεί την αγωνιστική περίοδο 2019-20 στην Γερμανία λόγω σχολικών υποχρεώσεων αλλά σε κάθε περίπτωση τίθεται στην διάθεση των «Ισόβιων Πρωταθλητριών». Με αυτήν την κίνηση ο Δικέφαλος δείχνει την διάθεση του να επενδύσει στο μέλλον και τις Ελληνίδες αθλήτριες, οι οποίες έχουν προοπτική και ελπιδοφόρο αγωνιστικό μέλλον.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Παυλίνα Κόδρου δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι μέλος της σπουδαιότερης ελληνικής ομάδας στο γυναικείο ποδόσφαιρο και να ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ενισχύσω την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για νέες τίτλους και την καθιέρωση της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Καλώς ήρθες Παυλίνα! Πάμε ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...