Αριστερό μπακ και χαφ!

Από paok24: Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του Μάριο Μπράνκο αναφορικά με τα μεταγραφικά που παραμένουν στην κορυφή της επικαιρότητας του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Αριστερό μπακ και χαφ!


Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι εύκολο να δει κανείς πως απαιτείται παίκτης στη μεσαία γραμμή και πίσω αριστερά, φωτογραφίζοντας βεβαίως την περίπτωση του χαφ που περιμένει ο ΠΑΟΚ αλλά και την ενίσχυση στα μπακ και στη θέση που αγωνίζεται ο Γιαννούλης δεδομένου πως στην παρούσα φάση είναι η μοναδική λύση για εκεί αφού ο Ροντρίγκο υπολογίζεται για τα δεξιά...

Το αξιοσημείωτο -ωστόσο- για τον Μπράνκο δεν είναι απλά η απόκτηση ποδοσφαιριστών προκειμένου να καλυφθεί αριθμητικά το ρόστερ και να ικανοποιηθούν τα θέλω του Φερέιρα για δύο ισάξιους παίκτες στην ίδια θέση αλλά η ενίσχυση με παίκτες που θα ανεβάσουν την ομάδα.

Κάτι που δεν είναι one man show, όπως παραδέχθηκε, αλλά απαιτεί μια διαδικασία που συμπεριλαμβάνει τον προπονητή, τη διοίκηση και τα διάφορα τμήματα...

Και στην παρούσα φάση, ο νέος προπονητής καλείται να κοιτάξει τα ενδότερα της ομάδας, να πάρει το μάξιμουμ από τον κάθε παίκτη και στην τελική αξιολόγηση να βγουν τα συμπεράσματα για το ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη...