Μπράνκο: «Ο Φερέιρα θα είναι ο βασικός πυλώνας του ΠΑΟΚ»

Aπό sdna.gr:Ο Μάριο Μπράνκο παρουσίασε και επίσημα τον Αμπέλ Φερέιρα ως τον άνθρωπο που θα βρεθεί στο τιμόνι του ΠΑΟΚ και θα είναι ο βασικός πυλώνας του Δικεφάλου για τα επόμενα τρία χρόνια...
Πηγή: sdna.gr
Μπράνκο: «Ο Φερέιρα θα είναι ο βασικός πυλώνας του ΠΑΟΚ»

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έκανε τις απαραίτητες... συστάσεις για τον Αμπέλ Φερέιρα, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο που πήρε μια γενναία απόφαση και προσέγγισε όπως έπρεπε την πρόταση του Δικεφάλου. Παράλληλα, ανέλυσε την επιλογή του ΠΑΟΚ και τους λόγους που τους οδήγησαν στον Πορτογάλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνω την πρόσληψη του κ. Φερέιρα. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε όλοι φυσικά, ωστόσο, το γεγονός ότι οι συνθήκες ήταν κάπως ξαφνικές, ήρθε από την Πορτογαλία απευθείας στην Ολλανδία, μας εμπόδισαν ώστε να παρουσιάσουμε όπως θα έπρεπε τον προπονητή, ο οποίος θα είναι ο πυλώνας γύρω από τον οποίο θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια.

Θέλω να τον ευχαριστήσω για την γενναία απόφαση του. Και αυτό γιατί από την πρώτη επαφή που είχαμε, έδειξε ότι είναι ξεκάθαρος. Ότι ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη του επιλογή, έδειξε μια μεγάλη διάθεση, αυτό είναι μια δουλειά αρκετά δύσκολη που απαιτεί πολλά πράγματα από τον κάθε προπονητή που αναλαμβάνει την δουλειά.

Επίσης, θα ήθελα να ξέρετε ότι όταν η διοίκηση αποφάσισε για τον Φερέιρα, δεν το εκανε για το όνομα, όπως είδατε και στην παρουσίαση, όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο προσέγγισής του ποδοσφαίρου.

Ο κόουτς έχει δουλέψει πολλά χρόνια στην Πορτογαλία και είναι πραγματικά εδώ για να δώσει ό,τι μπορεί για τον σύλλογο. Είναι ένας άνθρωπος για να αναδείξει ό,τι καλύτερο έχει ο σύλλογος του ΠΑΟΚ, η διοίκηση το κατάλαβε αυτό και του έδωσε την ευκαιρία.

Να μπορέσει να μεγαλώσει με τη σειρά του το όνομα του ΠΑΟΚ χωρίς φυσικά να χάνεται η προσήλωση στον στόχο.

Οποιοσδήποτε βρίσκεται στον σύλλογο, πάντα ο πρώτος στόχος είναι να κερδίζει το επόμενο παιχνίδι.

Οπότε από την δική μου πλευρά, τον καλωσορίζω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, εύχομαι τα καλύτερα και μαζί του θα έχουμε πολλές επιτυχιεs

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...