“Βούκσεβιτς και Φρανσέρζιο οι επιλογές του ΠΑΟΚ”

Απο thessports.gr: Ιδιαίτερο ενδιαφέρον – λόγω Αμπέλ Φερέιρα – δείχνουν οι Πορτογάλοι για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, αφού καθημερινά υπάρχουν δημοσιεύματα για τα "θέλω" του προπονητή του Δικεφάλου.
Πηγή: thessports.gr
“Βούκσεβιτς και Φρανσέρζιο οι επιλογές του ΠΑΟΚ”

Η ηλεκτρονική έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola, εκτός από το θέμα του Τζέφερσον που διαβάσατε εδώ στο Thessports από νωρίς το πρωί, με νέο "χτύπημα" της αναφέρει τις δυο επιλογές του Δικεφάλου για την επικείμενη απόκτηση του αμυντικού χαφ που ζήτησε ο Αμπέλ Φερέιρα.

"Μετά την αποτυχία να πάρει τον Ζοάο Παλίνια, ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα σκέφτεται έναν άλλον παίκτη της Μπράγκα για την μεσαία του γραμμή. Ο Φρανσέρζιο είναι μια από τις δυο επιλογές του Φερέιρα, μαζί με τον Νικόλα Βούκσεβιτς που αγωνίζεται πλέον στο Λεβάντε, αλλά επίσης συνεργάστηκε με τον Πορτογάλο προπονητή", γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και καταλήγει : "Ο Βραζιλιάνος χαφ ήρθε στην Μπράγκα από την Μαρίτιμο αντί 1.200.000 ευρώ και η ομάδα από την Μαδέιρα κράτησε το 25% των δικαιωμάτων του. Είναι δεδομένο ότι η Μπράγκα δεν θα διευκολύνει μια ενδεχόμενη μετακίνηση του Φρανσέρζιο στον ΠΑΟΚ, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022".

Διαβάστε ακόμη...