Κλείνει δύο παίκτες ο ΠΑΟΚ!

Απο sportime.gr: Μπορεί να υπήρξαν αρκετά ειδικά κατευθυνόμενα ρεπορτάζ για τη μεταγραφική πολιτική του ΠΑΟΚ αλλά ο «Δικέφαλος» είναι πλέον έτοιμος να δώσει απαντήσεις.
Πηγή: sportime.gr
Κλείνει δύο παίκτες ο ΠΑΟΚ!

Μεταγραφικό τσουνάμι έρχεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας αφού απομένουν λεπτομέρειες για να κλείσει ο ΠΑΟΚ δύο συμφωνίες με έναν χαφ και έναν αριστερό οπισθοφύλακα. Οι «ασπρόμαυροι» έχασαν χρόνο λόγω της αλλαγής του προπονητή αλλά πίεσαν, προσπάθησαν και είναι έτοιμοι να φέρουν στην Τούμπα ποδοσφαιριστές που ικανοποιούν τα «θέλω» του Αμπέλ Φερέιρα.

Στον ΠΑΟΚ παλεύουν και άλλες κινήσεις, ενώ θα φέρουν σίγουρα και επιθετικό. Ο Φερέιρα είχε τις τελευταίες μέρες συνεχόμενες επαφές με τον Μάριο Μπράνκο και κατ' επέκταση με την οικογένεια Σαββίδη για τα μεταγραφικά.

Έπαιξε ενεργό ρόλο ο Πορτογάλος προπονητής και πλέον ο «Δικέφαλος» είναι έτοιμος να ανακοινώσει τα χτυπήματά του. Από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει αριστερό μπακ και φυσικά χαφ. Η περίπτωση Παλίνια είναι ενδεικτική για το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος είχε δώσει εντολή να γίνει ό,τι ζητήσει ο Φερέιρα. Αντίπαλος του ΠΑΟΚ φυσικά είναι ο χρόνος.

Αυτό το γνωρίζουν στην Τούμπα και γι' αυτό κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν προκειμένου να κλείσουν άμεσα και οι επόμενες μεταγραφές. Υπάρχουν, άλλωστε, τα προκριματικά για το Champions League. Τα ματς του τρίτου προκριματικού είναι στις 6-7 και 13-14 Αυγούστου

Διαβάστε ακόμη...