ΒΟΜΒΕΣ από ΠΑΟΚ στο βόλει!

Aπό inpaok.com: Με μια κίνηση ΜΑΤ, ο ΠΑΟΚ φέρνει στην Ελλάδα, τρεις παικταράδες από την Κούβα, όπως αποκάλυψε το μεσημέρι το INPAOK.
Πηγή: inpaok.com
ΒΟΜΒΕΣ από ΠΑΟΚ στο βόλει!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τους Κάλβο, Μιράντα και Σαντοβάλ, όλοι τους διεθνείς με την εθνική ομάδα της χώρας τους.

Με τον Κάλβο υπήρξε συμφωνία του Δικεφάλου και παλαιότερα, που όμως δεν ενεργοποιήθηκε λόγω της περιπέτειας των Κουβανών αθλητών στην Φινλανδία.

Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα και των τριών παικτών που αναμένεται να βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες.

Ο Κάλβο είναι 22 ετών, έχει ύψος 1.93, αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να πετύχει σημαντικές διακρίσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, όντας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου βόλεϊ.

Ο Μιράντα είναι 27 ετών με ύψος 2.01, αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου με καριέρα στην Ιταλία (Μόντσα), την Αργεντινή και το Λίβανο.

Ο Σαντοβάλ είναι 25 ετών, ύψος 2.05, αγωνίζεται ως κεντρικός με καριέρα στην Κούβα που θα αποπειραθεί για πρώτη φορά να κάνει καριέρα στην ευρώπη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...