Δεύτερη ευκαιρία από Φερέιρα

Από sdna.gr:Την απόφαση να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές του πήρε ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος θα έχει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας το ίδιο γκρουπ με μικρές αλλαγές.
Πηγή: sdna.gr
Δεύτερη ευκαιρία από Φερέιρα

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ήταν περισσότερο γνωριμίας για παίκτες και τεχνικό επιτελείο, με τον Αμπέλ Φερέιρα να δίνει χρόνο σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να αποκτήσει όσο το δυνατόν καλύτερη άποψη για όλους. Μάλιστα, δεν δίστασε να... ανακατέψει και το σύνολό του προκειμένου να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για τον καθένα.
Με την επάνοδο του Δικεφάλου στη Θεσσαλονίκη υπήρχε η αίσθηση πως θα γίνει εν μέρει εκκαθάριση του ρόστερ δεδομένου πως ο Πορτογάλος αρέσκεται σε ένα μικρό γκρουπ 20-21 ποδοσφαιριστώς χωρίς τους τερματοφύλακες και τους τρεις νεαρούς (Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Γαϊτανίδη).
Η απόφαση που πάρθηκε, ωστόσο, από τον Αμπέλ Φερέιρα ήταν διαφορετική καθώς ο Πορτογάλος αποφάσισε να συμμετέχουν κανονικά σε αυτή την αποστολή οι περισσότεροι από τους παίκτες που έδωσαν το παρών και στο πρώτο στάδιο, αφήνοντας εκτός τους Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλο και Δεληγιαννίδη.
Η βασική σκέψη του Φερέιρα είναι να δώσει βάση στον κορμό και στους παίκτες που θα σηκώσουν το βάρος των ευρωπαϊκών παιχνιδιών αλλά θεωρεί παράλληλα άδικο να μη δώσει κάποια ευκαιρία ακόμη στους ποδοσφαιριστές έστω και με μικρότερο χρόνο συμμετοχής...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...