Η υπερατλαντική συνεργασία του ΠΑΟΚ! (pic)

Απο thessports.gr: Δημοσιεύματα στον αυστραλιανό Τύπο, αποκαλύπτει τις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με ομάδα της Αυστραλίας για πολυεπίπεδη συνεργασία!
Πηγή: thessports.gr
Η υπερατλαντική συνεργασία του ΠΑΟΚ! (pic)

Συγκεκριμένα η ηλεκτρονική έκδοση της αυστραλιανής εφημερίδας The West Australian αναφέρει η Adelaide Olympic (αγωνίζεται στην νότιο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας) ολοκλήρωσε τις συζητήσεις με τον Δικέφαλο για συνεργασία, που θα αφορά σε επιμόρφωση του τεχνικού της επιτελείου.

Επίσης εντός της συνεργασίας υπάρχουν και οι ακαδημίες που μέσω του ΠΑΟΚ, η αυστραλιανή ομάδα θέλει να συμμετάσχουν στα μεγάλα ευρωπαϊκά τουρνουά.

"Η Adelaide Olympic ελπίζει ότι μια συνεργασία με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σε πολλά επίπεδα", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα για μια... υπερατλαντική συνεργασία για τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα της Αυστραλίας που ιδρύθηκε από Έλληνες το 1978 και συνεργάζεται πλέον με τον Δικέφαλο, υπάρχει Έλληνας πρόεδρος (Σταύρος Παρίσσος) ενώ εκεί αγωνίζεται ο άλλοτε αμυντικός του Άρη, Κρίστι Βανγκέλι.

Διαβάστε ακόμη...