Σφιντέρσκι : “Δεν μου λείπει τίποτα στον ΠΑΟΚ”

Απο thessports.gr: Συνέντευξη σε πολωνική ιστοσελίδα έδωσε ο Κάρολ Σφιντέρσκι μιλώντας για το πρώτο του εξάμηνο στον ΠΑΟΚ και το πως βλέπει το μέλλον του.
Πηγή: thessports.gr
Σφιντέρσκι : “Δεν μου λείπει τίποτα στον ΠΑΟΚ”

Αναλυτικά όσα είπε ο Πολωνός φορ στην ιστοσελίδα pilkanozna.pl :

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος που κατέκτησε τους πρώτους τίτλους στην καριέρα μου με τον ΠΑΟΚ. Πήραμε το νταμπλ, όχι μόνο το πρωτάθλημα και επιπλέον θα μπορούμε να δοκιμάσουμε τον εαυτό μας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Για αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο, για να κερδίζουμε τρόπαια. Χαίρομαι που έχω μπει στην ιστορία του συλλόγου ήδη και έχω πάρει το μετάλλιο μου και μου πήρε αρκετό καιρό για να βγάλω φωτογραφίες με όλα τα μέλη της οικογένειας μου, είναι μια μικρή παράδοση για μένα αυτό", είπε αρχικά ο Σφιντέρσκι.

Σχετικά με το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου είπε : "Το επίπεδο είναι υψηλό και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έχουμε φανταστικούς παίκτες και αυτή η ποιότητα στο ρόστερ έκανε την διαφορά. Παίζουμε πρακτικά σε όλη την διάρκεια της σεζόν και σε κάθε αγώνα πετυχαίναμε αρκετά γκολ".

Για τις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ τόνισε : "Προπονούμαστε 30 χιλιόμετρα έξω από την πόλη. Το σημείο είναι λίγο πιο ψηλά από την Θεσσαλονίκη. Στις διακοπές η θερμοκρασία διαφέρει κατά 4-5 βαθμούς Κελσίου. Το καλοκαίρι είναι δύσκολο να αντέξεις στον ήλιο κατά την διάρκεια της ημέρας. Έχουμε δυο μεγάλα γήπεδα στην διάθεση μας. Μερικές φορές η Κ19 ή ομάδα γυναικών μπαίνει σε ένα από αυτά, αλλά γενικότερα είναι για εμάς. Τα τμήματα υποδομής είναι σε πολύ καλή κατάσταση και όλοι οι χλοοτάπητες είναι φυσικοί. Για εμάς στην δική μας προπόνηση έχουμε πέντε φυσιοθεραπευτές, δυο γιατρούς και έναν πλήρη εξοπλισμό με πισίνες, θαλάσσια ποδήλατα, σάουνα και τζακούζι. Απλά... δεν μας λείπει τίποτα!".

Για το αν το γεγονός ότι η προπόνηση είναι μακριά από την πόλη, σημαίνει ότι... αποφεύγουν τους οπαδούς επεσήμανε : "Στην Θεσσαλονίκη είναι αδύνατο να ξεφύγεις από τους οπαδούς. Είναι πολλοί και παντού. Στις εγκαταστάσεις της ομάδας έχουμε ηρεμία και οι οπαδοί λείπουν".

Διαβάστε ακόμη...