«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Ερβίν Ονζεντά»

Από paok24.com: Σύμφωνα με το δημοσίευμα αρκετές ομάδες, ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ, φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του.
Πηγή: paok24.com
«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Ερβίν Ονζεντά»

Δημοσίευμα από το εξωτερικό θέλει τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον 24χρονο επιθετικό που γεννήθηκε στη Γαλλία και έχει καταγωγή από το Κονγκό, Ερβίν Ονζεντά.

Ο Οζεντά που στο παρελθόν έχει περάσει από την Παρί Σα Ζερμέν, αγωνίζεται στο ρουμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μποτοσάνι και το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ΠΑΟΚ δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Οζεντά, αφού παρόμοιο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Γαλατασαράι, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες οι οποίες όμως δεν κατονομάζονται.

Ο Οζεντά έχει ήδη ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με τη φανέλα της Μποτοσάνι, αγωνιζόμενος για 66 λεπτά στην αναμέτρηση (2-2) με την Άστρα Τζιούρτζιου, πετυχαίνοντας μάλιστα γκολ.

Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, ο Οζεντά αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια έχοντας 3 γκολ και 5 ασίστ, αφού στα περισσότερα παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε είτε στα άκρα της επίθεσης, είτε πίσω από τον επιθετικό.

Στο παρελθόν ο Οζεντά έχει περάσει από τις Μπαστιά, Τσβόλε και Μούρθια, αλλά και τα τμήματα υποδομής της Παρί Σα Ζερμέν.

Διαβάστε ακόμη...