“Το πόλο του ΠΑΟΚ σε διαρκή άνοδο”

Από sfina.gr: Στον «FOCUS FM 103,6» φιλοξενήθηκε ο Γενικός Αρχηγός υγρού στίβου του ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ, Γιάννης Ελευθεριάδης, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης εφήβων από τον Δικέφαλο.
Πηγή: sfina.gr
“Το πόλο του ΠΑΟΚ σε διαρκή άνοδο”

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος: «Ο ΠΑΟΚ εννοείται ότι τα παιδάκια αυτά έχουν βάλει τις βάσεις, αλλά αυτές οι βάσεις δεν δημιουργήθηκαν φέτος. Αυτή η βάση έχει ξεκινήσει παραπάνω από μια δεκαετία, είναι δουλειά που γίνεται στις υποδομές. Αυτά τα παιδιά επανειλημμένως έχουν πάρει μετάλλια και πρώτες θέσεις αλλά φέτος μας χάρισαν μία μεγάλη νίκη με τόσα χρόνια δουλειάς. Είναι δουλειά που γίνεται στις υποδομές και να μην ξεχάσουμε πως πέρσι ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος στην Ελλάδα, φέτος ακόμα δεν έχουν τελειώσει τα ηλικιακά, έχουμε ακόμα ένα πρωτάθλημα μίνι-παίδων στην Λάρισα, εκεί που πιστεύουμε πως θα είμαστε στα μετάλλια, πέρσι ήμασταν πρώτοι στην Πάτρα».

Για την διοργάνωση: «Έχουμε πάρει τα συγχαρητήρια σαν περιφερειακή επιτροπή υδατοσφαίρισης που τυγχάνει να είμαι πρόεδρος. Είμαι και υπεύθυνος όπως είπατε στον υγρό στίβο στον Α.Σ ΠΑΟΚ και ευχαριστώ πολύ τον κ. Κατσαρή για την εμπιστοσύνη που έχει. Εγώ δεν είμαι μόνος μου, μην ξεχνάμε ότι οι προπονητές είναι αυτοί που δουλεύουν. Ζήσαμε πραγματικά εκπληκτικές στιγμές, το Εθνικό Κολυμβητήριο ήταν γεμάτο, ήταν μια γιορτή της υδατοσφαίρισης».

Για την επόμενη μέρα των παιδιών: «Ήδη πέρσι ο Γιάννης Κεχαλάρης που είναι και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ήταν βασικός στην ανδρική ομάδα με μεγάλη συμμετοχή. Επίσης οι Στάθης και Σγουρίδης έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Αυτά τα παιδιά του χρόνου θα είναι με την ανδρική ομάδα και θα είναι τα νέα παιδιά μας που σιγά σιγά πρέπει να παίξουν στην Α' ομάδα».

Για τα προβλήματα που έχουν τα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης: «Η διοίκηση που ήταν μέχρι τώρα κατάφερε το Ποσειδώνιο να μην έχει κανένα πρόβλημα. Το Ποσειδώνιο λειτουργεί άψογα, με το κλιματιστικό να λειτουργεί άψογα, τα αποδυτήρια να είναι πεντακάθαρα, είναι σε ένα πολύ καλό σημείο. Το άλλο ευχάριστο ήταν ότι αυτή η διοίκηση δεν στέρησε σε όλες τις ομάδες να κάνουν προπόνηση όποια στιγμή ήθελαν. Δεύτερον δεν έκλεισε ποτέ, οι πισίνες λειτούργησαν άψογα. Στο Εθνικό έχουν επισκευαστεί όλα τα προβλήματα».

Διαβάστε ακόμη...