Επιμένουν για Τζέφερσον οι Πορτογάλοι

Από paok24.com: Εκτός από τον Ζοάο Παλίνια στην Σπόρτινγκ ανήκει και ο Τζέφερσον που και πάλι τα πορτογαλικά ΜΜΕ εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Επιμένουν για Τζέφερσον οι Πορτογάλοι

Η έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα A' Bola από το Σάββατο έφερε στη δημοσιότητα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον αριστερό μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Τζέφερσον, μερικές μέρες μετά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ζοάο Παλίνια που ανήκει και αυτός στην Σπόρτινγκ, αλλά είναι δανεικός στην Μπράγκα έως το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Τζέφερσον πέρασε και αυτός δανεικός από την Μπράγκα την πρώτη χρονιά του Αμπέλ Φερέιρα στην πρώτη ομάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει και έναν αριστερό μπακ, εκτός και από τον μέσο που είναι άμεση ανάγκη για την ομάδα.

Στο σημερινό δημοσίευμα της supersporting.net κάνει αναφορά και πάλι στο ρεπορτάζ του Σαββάτου (δείτε εδώ), ενώ γίνεται λόγος αυτή τη φορά ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την Σπόρτινγκ και έχει μπει στη λίστα των αποχωρήσεων. Πάντως από τον ΠΑΟΚ, μπορεί ο Μάριο Μπράνκο και ο Αμπέλ Φερέιρα να είναι στην Πορτογαλία, αλλά ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είναι πολύ υψηλά στην λίστα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...