ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Φερέιρα στη Θεσσαλονίκη

Απο ethnos.gr: Ο Πορτογάλος τεχνικός θα γνωρίζει σήμερα τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, εκεί που θα προπονείται ο «Δικέφαλος του Βορρά» μέχρι την Τετάρτη
Πηγή: ethnos.gr
ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Φερέιρα στη Θεσσαλονίκη


Μετά από ένα διήμερο ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, που βρισκόταν για 12 ημέρες εκτός «βάσης», το ραντεβού για τη πρώτη από τις τρεις ημέρες προπόνησης εντός των τειχών πριν την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένο για σήμερα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του θα κάνουν τη πρώτη τους παρουσία στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, καθώς έπιασαν δουλειά επι Ολλανδικού εδάφους, με την αλλαγή σκυτάλης στη τεχνική ηγεσία να βρίσκει τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε διαδικασία στρατοπέδευσης για το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας.

Για τους «ασπρόμαυρους», η προσπάθεια προσθήκης ενός ανασταλτικού μέσου εντείνεται προκειμένου να ολοκληρωθεί πριν την Πέμπτη όταν και ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει εκ νέου για την Ολλανδία, για το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει την Αντερλεχτ στις 20/7, και τις Αλ Ταβόν και Φορτούνα Σιτάρντ στις 27/7, ενώ εκκρεμεί ένα φιλικό στις 23/7.

Διαβάστε ακόμη...