«Πρόταση για τον Σλιτί μόνο η Αλ Ετιφάκ»

Aπό paok24.cm:Ρεπορτάζ για τον Ναϊμ Σλιτί και την επόμενη ημέρα της καριέρας του φιλοξενεί το πασίγνωστο γαλλικό περιοδικό "France Football", τονίζοντας μεταξύ άλλων πως για τον 26χρονο εξτρέμ της Ντιζόν ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
«Πρόταση για τον Σλιτί μόνο η Αλ Ετιφάκ»

Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ εμπλέκεται ξανά με τον διεθνή Τυνήσιο εξτρέμ ο οποίος δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο με τη Ντιζόν μέχρι το 2022 αλλά επιθυμεί διακαώς δε την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα. Υπενθυμίζεται πως οι Γάλλοι έκαναν για πρώτη φορά λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στις 26 Ιουνίου, με το "France Football" να αναφέρει αυτή τη φορά:

"Ο Ναϊμ Σλιτί βρίσκεται αυτό το καλοκαίρι στα ράφια πολλών ομάδων. Οι Έλληνες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, οι Τούρκοι της Γαλατάσαραϊ και οι Σαουδάραβες της Αλ Ετιφάκ ενδιαφέρονται για τον Τυνήσιο ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή τη στιγμή μόνο το κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας έχει καταθέσει πρόταση στην Ντιζόν, ύψους 2,7 εκ. ευρώ".

Ο Σλιτί αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά της επίθεσης και πίσω από τον επιθετικό, θέσεις στις οποίες ο ΠΑΟΚ είναι αυτή τη στιγμή καλυμμένος, ενώ προέρχεται από μία χρονιά όπου κατέγραψε 10 γκολ και 10 ασίστ σε 42 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ντιζόν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...