Προς την έξοδο ο Πέδρο Ενρίκε!

Από sportime.gr: Με την επιστροφή του ΠΑΟΚ στη βάση του, αφίχθη και ο ατζέντης του Πέδρο Ενρίκε , ο οποίος αναμένεται να συζητήσει με τους ανθρώπους του «Δικέφαλου» για το μέλλον του.
Πηγή: sportime.gr
Προς την έξοδο ο Πέδρο Ενρίκε!

Όπως σημειώνει το Sportime της Κυριακής, πριν την καλοκαιρινή άδεια, υπήρχαν κάποιες πρώτες επαφές ανάμεσα στον «Δικέφαλο» και τον Βραζιλιάνο, χωρίς -ωστόσο- να δρομολογηθούν εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Κατά την διάρκεια της παρουσίας του Ενρίκε στην Ολλανδία και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του πρωταθλητή Ελλάδας, υπήρχαν δημοσιεύματα από την πατρίδα του για ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες.

Η αρχή έγινε από την Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ πρόσφατα το όνομά του έπαιξε δυνατά και για την Τσαπεκοένσε...

Από την άλλη, με δεδομένη την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ο Ενρίκε ήθελε να δοκιμάσει τις δυνατότητες και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αμπέλ Φερέιρα. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν άμεσα το τι μέλλει γενέσθαι με τον 29χρονο και φυσικά για το ποια είναι η λύση που θα αφήσει αμφότερους ικανοποιημένους.

Η αλήθεια είναι ότι οι «ασπρόμαυροι» προσπαθούν να βρουν ομάδα για τον Βραζιλιάνο που ως τώρα δεν έχει πείσει τον νέο του προπονητή, ενώ καταλαμβάνει και θέση ξένου όπου ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς και δεν μπορεί να κινηθεί εύκολα στην μεταγραφική αγορά εξαιτίας αυτού.

Διαβάστε ακόμη...