Εξαιρετικές εμφανίσεις και μετάλλια στο Πανελλήνιο!

Από acpaok.gr: Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος κολύμβησης του ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων, το οποίο διεξάγεται στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.
Πηγή: acpaok.gr
Εξαιρετικές εμφανίσεις και μετάλλια στο Πανελλήνιο!

Ο συνολικός απολογισμός της 2ης και της 3ης ημέρας των αγώνων ήταν επτά μετάλλια, με τους αθλητές του Δικεφάλου να πραγματοποιούν πολύ καλούς χρόνους.

Στους τελικούς του αγωνίσματος 50m ελεύθερο παίδων, ο αθλητής Θεόδωρος Αντωνιάδης κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Στους μικρούς τελικούς του αγωνίσματος 200m ελεύθερο παίδων, ο αθλητής Τηλέμαχος Ρωμανίδης, σημειώνοντας χρόνο 01:58.24, κατέλαβε την 1η θέση.

Στους μικρούς τελικούς του αγωνίσματος 100m πρόσθιο κορασίδων, η αθλήτρια Στυλιανή Σύρου, με χρόνο 01:16.39, κατέκτησε την 1η θέση.

Στο αγώνισμα 4x100m μικτή ομαδική παίδων, οι αθλητές μας Θεόδωρος Αντωνιάδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Ευάγγελος Δανιήλ και Νικόλαος Αντωνίου, κατέκτησαν την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Στο αγώνισμα 4x100m μικτή ομαδική mixed παίδων-κορασίδων, οι αθλήτριες Στυλιανή Σύρου και Παναγιώτα Παπαδοπούλου με τους αθλητές Θεόδωρο Αντωνιάδη και Νικόλαο Αντωνίου κατέλαβαν τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Στο αγώνισμα 50m πρόσθιο παίδων, ο αθλητής Δημήτριος Παπαδόπουλος κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στο αγώνισμα 100m ελεύθερο παίδων, ο αθλητής Νικόλαος Αντωνίου κατέλαβε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Συγχαρητήρια παιδιά!

Διαβάστε ακόμη...