«Κοντά στην Μπεσίκτας ο Χόλτμπι»

Από inpaok.gr : Τα δημοσιεύματα αναφορικά με την ομάδα που θα καταλήξει o Λουίς Χόλτμπι συνεχίζονται στην Τουρκία, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι κοντά στην Μπεσίκτας.
Πηγή: inpaok.gr
«Κοντά στην Μπεσίκτας ο Χόλτμπι»

Ο Γερμανός μέσος, που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με το Αμβούργο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, εξετάζει αναλυτικά όλες τις προτάσεις που έχει, ώστε να καταλήξει στην πιο κατάλληλη γι’αυτόν ομάδα. Μέσα στους συλλόγους που τον είχαν στη λίστα τους, ήταν και ο ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον, καθώς ο Δικέφαλος κυνηγάει άλλες περιπτώσεις.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Τούρκοι:

«Στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Λουίς Χόλτμπι βρίσκεται η Μπεσίκτας, που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Γερμανό χαφ. Ο Χόλτμπι, βρέθηκε στην Τουρκία, και συναντήθηκε γι’ακόμα μία φορά με την διοίκηση των «ασπρόμαυρων», που είναι πολύ κοντά ώστε να καλύψει τα θέλω του ποδοσφαιριστή, και να τον φέρει στο Τούρκικο πρωτάθλημα. Μαζί με την Μπεσίκτας, ενδιαφέρον έδειξαν και η Μπασακσεχίρ με τον νταμπλούχο στην Ελλάδα ΠΑΟΚ, που τον είχαν ψηλά στη λίστα τους, αλλά όπως φαίνεται ο Χόλτμπι θα καταλήξει στην ομάδα που τον ήθελε περισσότερο, χωρίς όμως να έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση».

Διαβάστε ακόμη...