Κεφάλαιο Λέο Μάτος: Τα "θέλω" του Φερέιρα και τα τετ α τετ

Από paok24.com: Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ έφτασε στο τέλος του, με τον Αμπέλ Φερέιρα να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα για το "ασπρόμαυρο" ρόστερ.
Πηγή: paok24.com
Κεφάλαιο Λέο Μάτος: Τα "θέλω" του Φερέιρα και τα τετ α τετ

Ο Λέο Μάτος αποτελεί ένα από τα "βαριά χαρτιά" του ΠΑΟΚ και δεν είναι τυχαίο, ότι με το... καλημέρα ο Βραζιλιάνος είχε πολλά τετ α τετ με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Μάτος, είναι ένας παίκτης που ξέρει πολύ καλά να κοντρολάρει το σώμα του και να φορτσάρει όταν χρειαστεί, κυρίως δηλαδή στα παιχνίδια, με τον Βραζιλιάνο να έχει φέτος κι ένα... αντίβαρο που ακούει στο όνομα Ροντρίγκο Σοάρες.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, δοκίμασε τον Βραζιλιάνο και στο αριστερό άκρο, ωστόσο είναι σίγουρο πως στη διάρκεια της σεζόν, ο Ροντρίγκο θα πάρει παιχνίδια στα δεξιά, δίνοντας πολύτιμες ανάσες στον Μάτος, που δεν μπορεί να βγάλει μία ακόμη σεζόν στα... κόκκινα.

Ο Βραζιλιάνος πήρε πολύ χρόνο στα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους, με τον Αμπέλ Φερέιρα να τονίζει και χθες, μετά το παιχνίδι με την Κλουζ πως οι δυο τους έχουν κάνει πολλές κουβέντες, γνωρίζοντας καλά την αξία και το τι μπορεί να προσφέρει ο Μάτος στο γκρουπ:

"Έχω συζητήσει αρκετά με τον Μάτος. Είναι διαφορετικό όταν παίζεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και διαφορετικό σε παιχνίδια προκριματικών Champions League. Πρέπει να σκέφτεσαι διαφορετικά. Είναι ένας έξυπνος ποδοσφαιριστής, ξέρει πως πρέπει να παίξει και φυσικά δε θα αφαιρέσω από κανέναν παίκτη τη δημιουργικότητα και την ποιότητα που διαθέτει. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα χαρακτηριστικά του".

Διαβάστε ακόμη...