Αυτός είναι ο Τζέφερσον

Από paok24.com: Ένας ακόμη παίκτης από την Ιβηρική βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.com
Αυτός είναι ο Τζέφερσον


Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο PAOK24, η πορτογαλική "abola.pt" κάνει λόγο σήμερα για έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τζέφερσον Νασιμέντο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει καλά ο Αμπέλ Φερέιρα, καθώς τη σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπράγκα από την Σπόρτινγκ, ενώ γενικότερα προέρχεται από γεμάτες χρονιές στην Πορτογαλία.

Η Σπόρτινγκ, τον έκανε δικό της το 2013 με μεταγραφή από την Εστορίλ, πραγματοποιώντας από τότε γεμάτες χρονιές, ενώ μεσολάβησε και η σεζόν στην Μπράγκα.

Στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Σπόρτινγκ, πραγματοποίησε 31 συμμετοχές με 2 γκολ και 7 ασίστ, ενώ τη σεζον 14/15 είχε 30 συμμετοχές, σκοράροντας 2 γκολ και μοιράζοντας 11 ασίστ.

Ακολούθησε μία ακόμη γεμάτη χρονιά το 15/16 με 27 συμμετοχές και 8 ασίστ, ενώ τη σεζόν 16/17 ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα πρόβλημα τραυματισμού και ολοκλήρωσε τη χρονιά με 17 συμμετοχές.

Τότε ήταν που δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Μπράγκα, για να παίξει σε 39 ματς και να μοιράσει 12 ασίστ, επιστρέφοντας πέρυσι και πάλι στην Σπόρτινγκ, ολοκληρώνοντας την παρουσία του φέτος με 22 συμμετοχές και 4 ασίστ.

Με ύψος 1.76, ο 31χρονος Βραζιλιάνος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ όπως φαίνεται κι από τους αριθμούς του, πρόκειται για ένα κλασσικό μπακ, από αυτά που θέλει ο ΠΑΟΚ με επιθετική τάση, στοχευμένες μεταβιβάσεις και ισορροπία στο παιχνίδι του.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως μέχρι στιγμής στον "Δικέφαλο" απέφυγαν να ασχοληθούν με παίκτες που ξεπερνούν τα 30 και μένει να φανεί αν όντως θα αλλάξει αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Διαβάστε ακόμη...