«Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα»

Από inpaok.com: Η Ουνιβερσιτατέα Κλουζ γιόρτασε τα 100 χρόνια ιστορίας της με ένα μεγάλο φιλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ και οι ποδοσφαιριστές του Αμπέλ Φερέιρα επικράτησαν άνετα με 0-5, κλέβοντας την... παράσταση στην «γιορτή» των Ρουμάνων.
Πηγή: inpaok.com
«Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα»

Μετά το παιχνίδι, τόσο ο προπονητής της Κλουζ, όσο και ο ποδοσφαιριστής , Ινάσιο Μιγκέλ, παραδέχθηκαν την ανωτερότητα των νταμπλούχων.

Ο κόουτς των Ρουμάνων ανέφερε μετά το παιχνίδι:

«Ήταν μια γιορτή για τα εκατό χρόνια του συλλόγου, ασχέτως του αποτελέσματος. Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα που προετοιμάζεται για το Champions League. Για εμάς ήταν ένα χρήσιμο παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο», ήταν τα λόγια του Κρίστι Ντούλτσα για τον Δικέφαλο.

Ο αμυντικός της Κλουζ, Ινάσιο Μιγκέλ, είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι σημαντικό να συνεργαζόμαστε και να κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής. Δώσαμε ότι καλύτερο είχαμε στο γήπεδο και κατά διαστήματα ήμασταν καλοί. Προσπαθήσαμε να συνδέσουμε την άμυνα με τον κέντρο και την επίθεση. Μετά από μόλις δυο εβδομάδες προετοιμασίας είναι δύσκολο να είσαι τέλειος».

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας. Σε αυτό το μέρος της σημαντικής σεζόν είναι να συνεργαστούμε και να κάνουμε ό, τι μας ζητά ο προπονητής. Δώσαμε ό, τι είχαμε το καλύτερο στο γήπεδο. Η ομάδα ήταν πολύ καλή σε μερικές στιγμές, προσπαθήσαμε να συνδέσουμε την άμυνα και τη μέση και στη συνέχεια με την επίθεση. Είναι μόνο δύο εβδομάδες εργασίας, είναι δύσκολο να είσαι τέλειος «, ανέφερε ο Inacio.

Διαβάστε ακόμη...