"Θέλει Τζέφερσον ο Φερέιρα"

Από paok24.com: Μία από τις θέσεις όπου ο ΠΑΟΚ θέλει και ψάχνει παίκτη, είναι αυτή του αριστερού μπακ.
Πηγή: paok24.com
"Θέλει Τζέφερσον ο Φερέιρα"


Ο Μάριο Μπράνκο γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Πορτογαλίας, το ίδιο και ο Αμπέλ Φερέιρα κι όπως φαίνεται για μία ακόμη φορά, τα μάτια του ΠΑΟΚ είναι στραμμένα στη συγκεκριμένη χώρα.

"Ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε την Μπράγκα για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και στη λίστα του, βρίσκονται δύο παίκτες που ανήκουν στην Σπόρτινγκ", αναφέρει σήμερα η πορτογαλική "abola.pt".

Το όνομα του Ζοάο Παλίνια είναι γνωστό εδώ και μέρες κι έχουν αναλυθεί τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης, ωστόσο σήμερα οι Πορτογάλοι ρίχνουν στο... τραπέζι και το όνομα του Τζέφερσον.

Ο Τζέφερσον ανήκει στην Σπόρτινγκ και πέρυσι ολοκλήρωσε τη σεζόν με συνολικά 22 συμμετοχές και 4 ασίστ, παίζοντας στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2020.

Ο 31χρονος μπακ, έχει συνεργαστεί με τον Αμπέλ Φερέιρα στην Μπράγκα, παίζοντας εκεί με τη μορφή δανεισμού τη σεζόν 2017/18, με τον Πορτογάλο τεχνικό να γνωρίζει καλά τα χαρακτηριστικά του και το τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, κάτι που σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, τον έκανε να τον θέλει και στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...