«Να αρπάξω την ευκαιρία!»

Από inpaok.com: Ένας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που ξεχώρισαν στη φιλική νίκη επί της Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ, ήταν αναμφίβολα ο Ντούγκλας Αουγκούστο.
Πηγή: inpaok.com
«Να αρπάξω την ευκαιρία!»

Το υπέροχο τέρμα που σημείωσε και κυρίως η εμφάνισή του δείχνουν πως όσο περνάει ο καιρός, προσαρμόζεται όλο και περισσότερο, γεγονός που κεντρίζει το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του.

Συγκεκριμένα, πολλά ΜΜΕ στη Βραζιλία φιλοξενούν λεπτομερή ρεπορτάζ για την πορεία του ταλαντούχου μέσου στον Δικέφαλο, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του για το πρώτο γκολ που σημείωσε και τις πρώτες εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το ξεκίνημά μου εδώ στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω πως είναι ακόμα μόνο η αρχή, πως πρέπει να εξελιχθώ αρκετά και να συμβούν πολλά ακόμα, όμως νιώθω πολύ καλά και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που έχουν έρθει τα πράγματα.

Τα φιλικά βοηθούν κυρίως τον προπονητή να βρει την ιδανική ενδεκάδα και να δώσει ρυθμό στους ποδοσφαιριστές. Γι' αυτό είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, γιατί προσπαθώ να αρπάζω τις ευκαιρίες που μου δίνονται και να κάνω το καλύτερο δυνατό».

Διαβάστε ακόμη...