«Θέλουμε να χτίσουμε σχέσεις με τον ΠΑΟΚ»

Από sfina.gr: Στον «FOCUS FM 103,6» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ, Ράντου Κονσταντέα, ο οποίος μίλησε για το φιλικό-γιορτή ανάμεσα στην ομάδα του και τον ΠΑΟΚ, ενώ είπε και για την έναρξη σχέσεων όσον αφορά τις ακαδημίες των δύο ομάδων.
Πηγή: sfina.gr
«Θέλουμε να χτίσουμε σχέσεις με τον ΠΑΟΚ»
Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για την ιστορία διοργάνωσης του φιλικού: «Δυστυχώς δεν θα παρευρίσκεται ο κ. Λουτσέσκου, αν και ήταν και δική του ιδέα η διοργάνωση αυτού του φιλικού. Θα ήταν μία καλή ευκαιρία και ένα πολύ ωραίο γεγονός να παίξουμε φιλικό με τον ΠΑΟΚ, που είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και μία γνωστή ομάδα στην Ευρώπη, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».

Για το αν μίλησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: «Συναντηθήκαμε στο αεροδρόμιο και είχαμε ένα μίτινγκ. Μας ανέλυσαν την ιστορία του ΠΑΟΚ και το πως διαχειρίζεται ο σύλλογος το μέλλον του, ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς γιατί το 2016 χρεοκόπησε η ομάδα μας και πλέον χρειαζόμαστε την τεχνογνωσία για να επανακάμψουμε».

Για το στάδιο: «Ανήκει στον τοπικό Δήμο. Εγκαινιάστηκε το 2011 και εμείς το νοικιάζουμε για τους αγώνες μας».

Για το αν θα γίνει κάποια ειδική τελική: «Θα γίνει ένα σόου μισή ώρα πριν τον αγώνα, έχουμε διοργανώσει πολλά πράγματα. Εμείς θέλουμε αυτό το φιλικό να είναι η έναρξη σχέσεων με τον ΠΑΟΚ».

Για τις σχέσεις που θέλει να χτίσει με τον ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να χτίσουμε σχέσεις με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε ήδη σε συζητήσεις για να ξεκινήσουμε μία συνεργασία με τις ακαδημίες. Θα έχουμε ανταλλαγή ανθρώπων και υπευθύνων. Ήδη κάποιοι άνθρωποι μας έχουν ξεκινήσει για να βλέπουν τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας του ΠΑΟΚ και επίσης θέλουμε να πάρουμε τεχνογνωσία σε άλλους τομείς, όπως είναι το μάρκετινγκ».

Για το αν θα υπάρχουν Έλληνες οπαδοί: «Θα έχει Έλληνες οπαδούς του ΠΑΟΚ, γιατί υπάρχει σημαντικός αριθμός ελληνικής κοινότητας. Θα έχει ο ΠΑΟΚ δική του κερκίδα,θα είναι καλή ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:

Διαβάστε ακόμη...