«Κοιτάζουμε τη νέα εποχή του ΠΑΟΚ με τον κ. Φερέιρα»

Απο paok24.com: Οι δηλώσεις του Πασχαλάκη για το σημερινό φιλικό
Πηγή: paok24.com
«Κοιτάζουμε τη νέα εποχή του ΠΑΟΚ με τον κ. Φερέιρα»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ στη μίνι συνέντευξη Τύπου ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας απάντησε για όσα πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην εποχή Λουτσέσκου, αλλά τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται σε νέα εποχή και προσπαθεί να ενσωματώσει όσα θέλει να της μεταφέρει ο νέος της προπονητής Άμπελ Φερέιρα.

Αναλυτικά:

«Είναι το 4ο φιλικό για εμάς ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της Κλουζ, είναι τιμή να είμαστε προσκεκλημένοι στα 100 χρόνια της ομάδας. Είναι ένα φιλικό που έκλεισε ο κύριος Λουτσέσκου, καθώς ήθελε να έχουμε αρκετά φιλικά για να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες του Champions League. Ευχόμαστε τα καλύτερα στην Κλουζ».

Για την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ: «Είναι μια κατάσταση προσαρμογής προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα θέλω του νέου μας προπονητή.Ήμαστε 2 χρόνια με τον Ράζβαν και κατάφερε πολλά, τον ευχαριστούμε για όλα, αλλά έχουμε νέο προπονητή και προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα θέλω του».

Για τον βασικό λόγο της επιτυχίας του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ: «Είχαμε δεθεί και είχαμε φτιάξει ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Ήθελα να είναι όλα στην εντέλεια. Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε το μέλλον και η νέα εποχή του ΠΑΟΚ είναι με τον Αμπέλ Φερέιρα».

Για όσα γνωρίζει για την Κλουζ: «Ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι 100αεντίεας και είναι μια ιστορική ομάδα για τη Ρουμανία».

Για το αν έχει δει το γήπεδο: «Είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και ένα όμορφο στάδιο. Εύχομαι να έχει κόσμο σήμερα!»

Για το πότε ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος για τους αγώνες του Champions League: «Προσπαθούμε καθημερινά για να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε ερώτηση για τη σπουδαία γιορτή του ΠΑΟΚ με αφορμή ότι και το σημερινό φιλικό έχει εορταστικό χαρακτήρα για την Ουνιβερσιτατέα, με τον υπεύθυνο New Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Αρωνιάδη, να περιγράφει τι συνέβη στη γιορτή του Δικεφάλου, διευκρινίζοντας ότι οι ασπρόμαυροι δεν έφτασαν ακόμα τα 100 χρόνια ζωής, αλλά γιόρταζαν το αήττητο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...