Με αντίπαλο τον χρόνο

Απο thessports.gr: Χαρακτηριστική είναι η καθυστέρηση στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα ακόμη έχει κενά που πρέπει να καλυφθούν.
Πηγή: thessports.gr
Με αντίπαλο τον χρόνο

Την ανάγκη απόκτησης δύο χαφ (ένας τώρα και ένας αργότερα), ενός επιθετικού και ενός μπακ, έχει εκφράσει ο Αμπέλ Φερέιρα στην διοίκηση του συλλόγου, καθώς θεωρεί πως εκεί η ομάδα έχει κενά που πρέπει να καλυφθούν.

Ο Δικέφαλος έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά όσον αφορά την ολοκλήρωση μεταγραφών, ωστόσο σε αυτό δεν ευθύνεται μονάχα αυτός, αλλά και η αλλαγή προπονητή που έφερε τα πάνω κάτω.

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή πήγε πίσω όλο τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού με την έλευση του Πορτογάλου τεχνικού, έπρεπε να αξιολογηθεί το ρόστερ απ' την αρχή έτσι ώστε να βγάλει ο ίδιος συμπεράσματα και εν συνεχεία να προχωρήσει στην ενίσχυση.

Πλέον άπαντες στην Τούμπα γνωρίζουν πως χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, για αυτό παλεύουν να φέρουν στην Θεσσαλονίκη ποδοσφαιριστές να «κουμπώσουν» στο υπάρχων σύνολο.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως επικρατεί πανικός, ο οποίος μόνο κακό κάνει, καθώς οι περιπτώσεις που ο ΠΑΟΚ παλεύει να «κλείσει» είναι ποιοτικές και μπορούν να προσθέσουν τα στοιχεία που λείπουν απ' την ομάδα.

Ο χρόνος είναι αντίπαλος και οι άνθρωποι του Δικεφάλου το γνωρίζουν, για αυτό και οι προσπάθειες που γίνονται πλέον είναι πυρετώδες. Εκτιμάται πως δύο με τρεις παίκτες θα έχουν έρθει, ώσπου ο ΠΑΟΚ αναχωρήσει για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, στις 18 Ιουλίου.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα του χαφ, το οποίο αυτή τη στιγμή «καίει» τον Φερέιρα.

Διαβάστε ακόμη...