«Πιστεύω ότι ο Παλίνια θα έρθει στον ΠΑΟΚ»

Από sfina.gr: Στον «FOCUS FM 103,6» φιλοξενήθηκε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης της Abola, Μιγκέλ Κορέιρα, ο οποίος μίλησε για το έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ με τον Παλίνια.
Πηγή: sfina.gr
«Πιστεύω ότι ο Παλίνια θα έρθει στον ΠΑΟΚ»

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για τον Παλίνια: «Ο Άμπελ Φερέιρα τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Ο Παλίνια παίζει σαν αμυντικό χαφ, κερδίζει πολλές μπαλιές στο κέντρο, θέλει να τρέχει στο γήπεδο αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι παίζει για την ομάδα, δεν τον νοιάζουν οι ατομικές διακρίσεις. Θα είναι μία πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».

Για το θέμα του δανεισμού στην Μπράγκα: «Μπορεί να σπάσει ο δανεισμός. Ο Άμπελ θέλει να τον πάρει στον ΠΑΟΚ οπότε Μπράγκα και Σπόρτινγκ δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα. Ο ίδιος παίκτης θα θέλει σίγουρα να δουλέψει και πάλι με τον Άμπελ Φερέιρα».

Για το αν είναι «παιδί» του Φερέιρα: «Ναι. Ξέρει ακριβώς τι παίκτης είναι γιατί τον ξέρει από νεαρή ηλικία τον Παλίνια».

Για το αν πρόκειται να ζητήσει και η Σπόρτινγκ παίκτη από τον ΠΑΟΚ: «Μπορεί να ενδιαφέρει και την Σπόρτινγκ να πάρει κάποιον παίκτη από τον ΠΑΟΚ. Χτίζει μία καινούργια ομάδα, οπότε σίγουρα πρέπει σίγουρα να πάρει καλούς παίκτες για να παλέψει για το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι η Σπόρτινγκ ενδιαφέρεται για κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε μικρή ηλικία, χωρίς να γνωρίζω κάποιο όνομα».

Για τις διαπραγματεύσεις για τον Παλίνια: «Δεν έχει ακουστεί κάτι νεότερο αλλά πιστεύω πως ο Παλίνια θα πάει σίγουρα στον ΠΑΟΚ. Αυτό που λέω το στηρίζω στις άριστες σχέσεις που έχει ο Φερέιρα με τον Παλίνια, οπότε θα προσαρμοστεί πολύ εύκολα στον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ για κάποιον άλλο παίκτη από την Πορτογαλία: «Πολύ πιθανόν. Ο Μάριο Μπράνκο ξέρει από Πορτογαλία, ο Άμπελ Φερέιρα είναι από την Πορτογαλία, οπότε το βρίσκω πολύ πιθανόν να στρέφονται εκεί».

Διαβάστε ακόμη...