Αυτοί συνεχίζουν την προετοιμασία

Απο inpaok.com: Ο Αμπέλ Φερέιρα, μετά το φιλικό της Τρίτης (9/7) με τη Τσβόλε προανήγγειλε ότι το προσεχές διάστημα θα μειωθεί το ρόστερ με το οποίο ξεκίνησε την προετοιμασία και ήδη κάποιοι παίκτες αποχώρησαν νωρίτερα από την Ολλανδία για να βρουν ομάδες να πάνε δανεικοί.
Πηγή: inpaok.com
Αυτοί συνεχίζουν την προετοιμασία

Οι τρεις πρώτοι που «κόπηκαν» από τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ο Μελιόπουλος, που αποκτήθηκε από την Ξάνθη και οι νεαροί Παπαδόπουλος και Μαρκόφσκι.

Επίσης Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια (αυτός πιο μπροστά από τους άλλους) επέστρεψαν Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν «εντός έδρας» την αποθεραπεία τους, με τον Σουηδό να βρίσκεται πιο μπροστά από τους άλλους δύο, αλλά ακόμη να μην μπορεί να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Στην παρούσα φάση ο Φερέιρα συνεχίζει την προετοιμασία του με 27 παίκτες (24 συν τρεις τερματοφύλακες) και συγκεκριμένα αυτοί είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Ντούγκλας Αουγκούστο, Κάτσε, Μίσιτς, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Ενρίκε, Γαϊτανίδης, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Σε άδεια παραμένει ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος μέχρι πριν λίγες μέρες συμμετείχε στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Αιγύπτου.

Διαβάστε ακόμη...