Τι ζήτησε ο Φερέιρα από τον Γιώργο Σαββίδη

Από sfina.gr: Την ευκαιρία να συζητήσει δια ζώσης για πρώτη φορά με τον Γιώργο Σαββίδη, είχε ο Αμπέλ Φερέιρα κατά την διάρκεια της παραμονής του αντιπροέδρου της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ στο Άπελντοορν.
Πηγή: sfina.gr
Τι ζήτησε ο Φερέιρα από τον Γιώργο Σαββίδη

Οι δύο άντρες συζήτησαν για αρκετές ώρες τις δυο τελευταίες μέρες και όπως είναι απολύτως λογικό το πρώτο θέμα ήταν οι επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ στην μεταγραφική περίοδο.

Ο Πορτογάλος κόουτς κατά τη διάρκεια του μίτινγκ με τον Γιώργο Σαββίδη τόνισε και τις προτεραιότητες που έχει, μετά την αξιολόγηση κατά την διάρκεια των τριών φιλικών, αλλά και των προπονήσεων αυτές τις 10 μέρες στην Ολλανδία.

Κατά την διάρκεια της κουβέντας ο Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε την απόκτηση δύο παικτών στα χαφ, ενός δημιουργικού μέσου και ενός αμυντικού μέσου έτσι ώστε να υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στο χώρο του κέντρου και να καλυφθούν οι ελλείψεις που υπάρχουν, πλαισιώνοντας τους ήδη υπάρχοντες χαφ στο ρόστερ (Μίσιτς, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Κάτσε, Ελ Καντουρί).

Ο Μάριο Μπράνκο έχει πάρει το "ΟΚ" από την πλευρά της ιδιοκτησίας και βρίσκεται σε διαδικασία επαφών με παίκτες που βρίσκονται στην "ασπρόμαυρη" λίστα.

Διαβάστε ακόμη...