Δεν πάει Αγρίνιο ο Μιχαηλίδης!

Από paok24.com: Από ελάχιστες έως... μηδαμινές είναι οι πιθανότητες παραχώρησης του Γιάννη Μιχαηλίδη στον Παναιτωλικό υπό το καθεστώς του δανεισμού, παρά το ότι αυτό το ενδεχόμενο έδειχνε ιδιαίτερα πιθανό τις προηγούμενες ημέρες.
Πηγή: paok24.com
Δεν πάει Αγρίνιο ο Μιχαηλίδης!

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναιτωλικός επιθυμεί να αποκτήσει τον 19χρονο στόπερ του ΠΑΟΚ ως "ελεύθερο" και όχι ως δανεικό, βάσει της φιλοσοφίας που διέπει τον σύλλογο του Αγρινίου τα τελευταία χρόνια και εφαρμόζεται χωρίς εξαιρέσεις!

Φυσικά, ο Δικέφαλος δεν έχει την παραμικρή διάθεση από την πλευρά του να παραχωρήσει με ελευθέρας τον Μιχαηλίδη, από τη στιγμή που - δικαίως - τον θεωρεί έναν στόπερ υψηλού επιπέδου, ικανό να αποτελέσει μόνιμο στέλεχος της "πρώτης" ομάδας σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Κατ΄ επέκταση, δεδομένης και της πληρότητας του Δικεφάλου στα στόπερ, ο κεντρικός αμυντικός από τα Γιαννιτσά θα δοθεί δανεικός είτε σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκα είτε σε ομάδα του εξωτερικού, προς την κατεύθυνση να επιστρέψει πιο έτοιμος και έμπειρος στην Τούμπα το επόμενο καλοκαίρι!

Διαβάστε ακόμη...