Έξι ημίχρονα, έξι ενδεκάδες

Από inpaok.com: Ο Αμπέλ Φερέιρα στις δηλώσεις του μετά το χθεσινό (9/7) 2-2 του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Τσβόλε ήταν ξεκάθαρος: θα ακολουθήσουν σύντομα εκκαθαρίσεις στο ρόστερ του Δικέφαλου.
Πηγή: inpaok.com
Έξι ημίχρονα, έξι ενδεκάδες

Συγκεκριμένα τόνισε: «Κύριος στόχος είναι να γίνει αξιολόγηση των παικτών αλλά σιγά σιγά φτάνει η ώρα να πάρω αποφάσεις. Όλοι πήραν την ευκαιρία τους. Προσπάθησα να ανακατέψω τους παίκτες με βάση τις θέσεις τους αλλά αφού θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να έχουμε 2 ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση και αυτό δεν το έχουμε. Από δω και στο εξής θα παίζουν μόνο όσοι μου δείξανε ότι έχουν διάθεση. Πρέπει να έχουμε 2 ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση για να υπάρχει και συναγωνισμός. Δε θα μείνουν όλοι οι παίκτες που έχουμε μαζί μας στην προετοιμασία».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε έξι διαφορετικές ενδεκάδες (συν κάποιες αλλαγές) στα έξι ημίχρονα των φιλικών με Άλκμααρ (ήττα 1-0), Νόρντζελαντ (νίκη με 3-0) και Τσβόλε (ισοπαλία 2-2).

Αναλυτικά:

ΆΛΚΜΑΑΡ – ΠΑΟΚ 1-0

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: Μελίσσας, Μάτος, Βαρέλα, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Κάτσε, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λέο Ζαμπά, Άκπομ, Γαϊτανίδης.

H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Κρέσπο, Δεληγιαννίδης, Ντούγκλας, Μίσιτς, Πέντρο Ενρίκε, Λημνιός, Στοχ, Μαρκόβσκι.

ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΠΑΟΚ 0-3

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης (28' Μάτος), Μιχάι, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Κάτσε, Μίσιτς, Λημνιός, Ενρίκε, Μπίσεσβαρ, Άκπομ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Μελίσσας, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον (75' Χατζηισαΐας), Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Ντόυγκλας, Ζαμπά, Στοχ, Γαϊτανίδης (81' Λάμπρου), Πέλκας (81' Σβιντέρσκι).

ΤΣΒΟΛΕ – ΠΑΟΚ 2-2

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Κρέσπο, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Τσιγγάρας, Μίσιτς, Τζαμπά, Στοχ, Μπίσεσβαρ (37' Λάμπρου), Σβιντέρσκι (32' Γαϊτανίδης).

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Ροντρίγκο, Κάτσε, Ντούγκλας, Λάμπρου (63' Ενρίκε), Λημνιός, Άκπομ, Πέλκας.

Πλέον ο Φερέιρα έχει βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα και στη συνέχεια της προετοιμασίας θα αρχίσει να μειώνεται ο αριθμός των παικτών με τους οποίους θα συνεχίσει να δουλεύει...

Διαβάστε ακόμη...