Βήμα μπροστά για νέα διοίκηση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Πρωτοβουλίες των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, για την εξεύρεση λύσης στο διοικητικό κομμάτι, με καινούργια πρόσωπα.
Πηγή: sdna.gr
Βήμα μπροστά για νέα διοίκηση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ παραμένει στο σημείο... μηδέν εδώ και καιρό, αν και ο πρόεδρος του Α.Σ., Θανάσης Κατσαρής, τις τελευταίες εβδομάδες κάνει κινήσεις, προκειμένου να βρεθεί ένα σχήμα (διοίκηση Πρωτοδικείου) που θα προσπαθήσει να ξαναβάλει το τρένο στις ράγες.

Στο πλαίσιο αυτό, έγινε η χθεσινή συνάντηση με τους μετόχους της ΚΑΕ, αλλά και ανθρώπων που προσεγγίστηκαν για να βοηθήσουν.

Άνθρωποι που δεν είναι άγνωστοι στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια, όπως ο επιχειρηματίας, Κώστας Αμοιρίδης, που αποτελούσε παλιότερα χορηγό του τμήματος και χρηματοδοτεί τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, τελευταία, ενώ στηρίζει οικονομικά και άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Στην ανάγκη εξεύρεσης νέας διοίκησης, προσεγγίστηκαν και πρόσωπα, όπως ο Γιώργος Λυσσαρίδης και ο Φραγκούλης Φράγκος, οι όποιοι φέρονται να είναι θετικοί στο ενδεχόμενο εμπλοκής τους, εφόσον βέβαια, υπάρχουν εγγυήσεις στο οικονομικό, που είναι και το μεγάλο «αγκάθι» στην ΚΑΕ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, το όλο θέμα αναμένεται να παρουσιάσει οριστική εξέλιξη, με την περιβάλλον της οικογένειας Σαββίδη να είναι ενήμερο για τις κινήσεις αυτές.

Εφόσον προκύψει ένα νέο σχήμα, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα τεθεί επί τάπητος και πιο αναλυτικά, τόσο το κομμάτι που έχει να κάνει με την οικονομική στήριξη της προσπάθειας, όπως επίσης και για το αγωνιστικό, που έχει μείνει πάρα πολύ πίσω.

Διαβάστε ακόμη...