ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Λύση Λυσσαρίδη

Από basketplus.gr: Ήρθε η ώρα στον ΑΣ να πατήσουν το γκάζι. Οι εκλογές τελείωσαν, χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Ωστόσο λίγος ακόμα θα χαθεί, αφού η συγκέντρωση που θέλει να οργανώσει ο Ερασιτέχνης θα καθυστερήσει λόγω της αυριανής συνάντησης στον ΕΣΑΚΕ (είναι και το πρωτάθλημα σε κακά χάλια...), όπου θα προεδρεύσει ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Φυσικά ως Mister 51% δεν μπορεί να λείψει από το κάλεσμα, στο οποίο θα είναι και οι μέτοχοι της ΚΑΕ.
Πηγή: basketplus.gr
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Λύση Λυσσαρίδη

Όσο για τις ζυμώσεις ενόψει νέας διοίκησης; Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θανάσης Κατσαρής έχει κυκλώσει με... μαρκαδόρο ένα σημαντικό όνομα και αυτό είναι του Γιώργου Λυσσαρίδη. Θεωρεί οτι ο πρώην Γ.Γ. του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης (ο μακροβιότερος), πρώην Γ.Γ.Α., μέλος του ΑΣ, συγγραφέας, εκπαιδευτικός και παλαίμαχος αθλητής του ΠΑΟΚ, ένα σύγχρονος Νέστορας σε κάθε επίπεδο μπορεί να επιτελέσει το ρόλο του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ σε μια δύσκολη συγκυρία.

Μάλιστα ο κ. Λυσσαρίδης χαίρει της απόλυτης εκτίμησης και του Ιβάν Σαββίδη εδώ και χρόνια, από τότε που είχε τεθεί θέμα προεδρίας του στην ΠΑΕ. Δεν είχε αποδεχθεί την πρόταση και ο λόγος ήταν αρκετός για να κερδίσει ανθρώπινα τον ομογενή επιχειρηματία. Βέβαια ο κ. Λυσσαρίδης δεν πρόκειται να δεχθεί να μπει σε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση, σε μια λογική του "ίσως" και του "μπορεί". Θα πει το "ναι" μόνο σε κάτι σοβαρό και στέρεο (στο μέτρο του δυνατού), οπότε η υποψηφιότητα του έχει δρόμο.

Στο μεταξύ εντός οργανισμού υπάρχουν και άλλες απόψεις. Για παράδειγμα πληροφορίες αναφέρουν οτι Σταυρόπουλος, Ζουρνατζίδης έχουν προτείνει τον κ. Δακουρά, δικηγόρο, μέλος του συλλόγου παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, ενώ εκ ΚΑΕ φέρεται να προέρχεται και η πρόταση για τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη.Είναι δεδομένο ότι τα περισσότερα ονόματα τόσο για την θέση του επικεφαλής του ΔΣ της ΚΑΕ όσο και για το συμβούλιο θα τεθούν στο τραπέζι στην διάρκεια της συγκέντρωσης που αναμένεται Τετάρτη ή Πέμπτη. Μέχρι τότε δεν αποκλείεται ένα συστηματάκι που δρα εντός ομάδας να συνεχίσει να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με κέντρα στην Αθήνα για διαρροές. Μένει να φανεί το πως θα το αντιμετωπίσει ο ΑΣ και το πως θα αντιδράσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Διαβάστε ακόμη...