Στο Άπελντοορν ο Γιώργος Σαββίδης

Aπό paok24.com: Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι από σήμερα στην Ολλανδία και στο Άπελντοορν με την αποστολή του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
Στο Άπελντοορν ο Γιώργος Σαββίδης

Εκτός από τους διοικητικούς παράγοντες της ομάδας, όπως ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Μάριο Μπράνκο και ο Δημήτρης Σαραϊδάρης που ήταν στο Άπελντοορν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, σήμερα ανέβηκε στην Ολλανδία και ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο γιος του μεγαλομετόχου και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως είχαμε αναφέρει από χθες είναι στην Ολλανδία, ώστε να γνωρίσει από κοντά τον Αμπέλ Φερέιρα, τους συνεργάτες του και να μιλήσει και με τους έτερους παράγοντες της ομάδας για τις επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα στην καλοκαιρινή προετοιμασία με τα φώτα να πέφτουν πάντα στις επερχόμενες μεταγραφικές επιλογές της ομάδας.

Σήμερα το βράδυ θα είναι η πρώτη γνωριμία με το νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, μιας και η μετάβαση του τελευταίου από την Μπράγκα στους νταμπλούχους Ελλάδας έγινε μέσα σε λίγα 24ωρα και από την Πορτογαλία ο Αμπέλ Φερέιρα βρέθηκε απευθείας στην Ολλανδία με την ομάδα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Διαβάστε ακόμη...