«O Γαϊτανίδης έχει όλα τα φόντα για να παίξει στον ΠΑΟΚ»

Από sfina.gr: Στον «FOCUS FM 103,6» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Ομόνοιας Λευκωσίας, Βασίλης Μήττας, ο οποίος μίλησε για τον Αντώνη Γαϊτανίδη, τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sfina.gr
«O Γαϊτανίδης έχει όλα τα φόντα για να παίξει στον ΠΑΟΚ»

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για τον Αντώνη Γαϊτανίδη: «Ήταν σε μία ακαδημία στα Γιάννενα, μια ποιοτική ακαδημία. Αναπτύχθηκε μια συνεργασία ανάμεσα στην συγκεκριμένη ακαδημία και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ παρακολουθώντας όλες τις ομάδες πιο εύκολα, ήρθε σε επικοινωνία, είχαμε δει τον Αντώνη τότε και ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που ήρθε στον ΠΑΟΚ».

Για το στυλ που έχει στο παιχνίδι του: «Ο Αντώνης είναι ένα παιδί που αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός αλλά έχει παίξει και δεύτερος επιθετικός, επειδή έχει τα χαρακτηριστικά. Έχει τρομερή αίσθηση του γκολ, έρχεται πολύ εύκολα στο γκολ, έχει πολύ καλά τελειώματα, έχει καλή τεχνική και είναι ταχυδυναμικός. Κάποιες φορές όμως πρέπει να ισορροπεί το θράσος του. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά να παίξει στην πρώτη κατηγορία και γιατί όχι να πάρει ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ».

Για το αν μπορεί να αντεπεξέλθει στο επίπεδο του ΠΑΟΚ: «Όπως κάθε νέο παιδί έχει τις αδυναμίες του. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ με την δυναμική που έχει δεν μπορεί να στηριχτεί σε ένα παιδί 18 χρονών αλλά είδαμε ότι ήρθε ένας προπονητής που είναι λίγο διάστημα στον ΠΑΟΚ και κατευθείαν βλέπει προς τα κάτω. Αυτό είναι θέμα διάθεσης και φιλοσοφίας. Υπάρχουν πολλά μεγάλα σωματεία που έχουν την διάθεση και βρίσκουν τον τρόπο να εντάξουν 18 χρονών ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα, χωρίς να είναι 100% έτοιμοι. Αν περιμένουμε να είναι έτοιμος, δεν θα τον βάλουμε ποτέ».

Για το αν πρέπει να παραχωρηθεί δανεικός: «Είναι πολύ καλά τα παραδείγματα των Πέλκα και Λάμπρου. Εγώ νομίζω πως μπορούν να συμβούν και τα δύο αλλά ίσως ήρθε η ώρα να πάρουν απευθείας κάποια παιδιά τις ευκαιρίες που δικαιούνται. Ο ΠΑΟΚ επένδυσε χρήματα στις ακαδημίες και φαίνεται η διαφορά με τις άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...