Ο Κονσεϊσάο, ο Ολιβέιρα και ο ΠΑΟΚ

Τον περασμένο Γενάρη, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πήρε την απόφαση να έρθει στην Τούμπα σαν δανεικός, μιας και δεν μπόρεσε να συνεργαστεί στο έπακρο με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.
Πηγή: paok24.com
Ο Κονσεϊσάο, ο Ολιβέιρα και ο ΠΑΟΚ

Ο Ολιβέιρα έπαιξε για 6 μήνες στον ΠΑΟΚ και είχε συμμετοχή στο νταμπλ, αλλά όχι τόση μεγάλη για να πείσει κάποιον εντός και εκτός ομάδας ότι η τιμή του για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι στα 12 εκατ. ευρώ. Έτσι ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε στη διαδικασία της κάλυψης της ρήτρας του, ούτε στο 100%, ούτε όμως και σε μικρότερο ποσό, σαν μία μορφή συνδιοκτησίας.

Ο ερχομός του Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ και στη θέση του απερχόμενου Ραζβάν Λουτσέσκου, έφερε και πάλι στο προσκήνιο τον παίκτη της Πόρτο με την διαρροή του ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε το πράσινο φως για μία εκ νέου διαπραγμάτευση του Δικεφάλου με τον παίκτη και την Πόρτο, χωρίς να αυτό να δείχνει ποια θα είναι τελικά η πρόταση των νταμπλούχων Ελλάδας για Ολιβέιρα.

Παρόλα αυτά στις δηλώσεις του ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε για έναν παίκτη με πιο αθλητικά χαρακτηριστικά και έφεση στην αμυντική λειτουργία. Με άλλα λόγια ένα καθαρό και αθλητικό 6άρι, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είναι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Στην έτερη πλευρά η ειδησιογραφία στα ΜΜΕ της Πορτογαλίας αναφέρει ότι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τελικά μένει στην Πόρτο, ύστερα και από την φωτό που ανέβασε ο ίδιος δείχνοντας προσηλωμένος στην δουλειά του στους "δράκους". Αυτό δεν είναι και το καλύτερο σενάριο για τον Ολιβέιρα, μιας και τα ρεπορτάζ πάντα από την Πορτογαλία ανέφεραν ότι ο Ολιβέιρα θα είχε την ευκαιρία του στην ομάδα σε περίπτωση που ο Κονσεϊσάο έφευγε για την Νιουκάστλ, ενώ εάν τελικά έμενε, όπως και γίνεται, ανοίγει ο δρόμος για την πώληση ή τον δανεισμό του.

Διαβάστε ακόμη...