Εβδομάδα με... διπλό "τεστ"

Από paok24.com: "Το πιο σημαντικό για εμάς, είναι να γνωρίσουμε όλους τους παίκτες σε όλα τα επίπεδα. Σε τεχνικό, σε τακτικό επίπεδο... Όλοι θα παίξουν. Αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι να ανακατέψω όσο γίνεται τις ομάδες. Όλοι είναι μέλη της οικογένειας", έλεγε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το φιλικό με την Νόρτζελαντ.
Πηγή: paok24.com
Εβδομάδα με... διπλό "τεστ"

Ο Πορτογάλος τεχνικός, είδε και πάλι αγωνιζόμενους τους περισσότερους από τους παίκτες του κι έφυγε από το γήπεδο, με το μπλοκάκι του να είναι γεμάτο σημειώσεις και συμπεράσματα, από το δεύτερο "τεστ" της ομάδας.

Αυτό που θέλει σε πρώτη φάση ο Πορτογάλος, είναι να δημιουργήσει μία ασφαλή εικόνα για κάθε παίκτη του, με γνώμονα αφενός ότι θα πρέπει να γίνουν κάποιες ακόμη κινήσεις με φόντο την ενίσχυση του γκρουπ σε συγκεκριμένες θέσεις κι αφετέρου, ότι χρειάζεται κι ένα... ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, με τον αριθμό των παικτών τη δεδομένη στιγμή να είναι μεγάλος.

Ο Μελιόπουλος άλλωστε, είναι ο πρώτος που παίρνει... το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα, με τον νεαρό άσο να ετοιμάζεται για δανεισμό, ενώ τόσο στο αυριανό φιλικό με την Τσβόλε (20:00), όσο και σε αυτό της Παρασκευής με την Κλουζ στη Ρουμανία (21:00), ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει την δυνατότητα να βγάλει ακόμη περισσότερα συμπεράσματα για τους παίκτες του, επιστρέφοντας κατόπιν στη Θεσσαλονίκη για μερικές ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...