Σχήμα προς έγκριση από Ιβάν και... Μαργαρίτης

Aπό basketplus.gr: Σε 40 μέρες ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει πρόεδρο, διοίκηση, χρρήματα, προπονητή και παίκτες. Δεν είναι και το πιο εύκολο για μια ομάδα που βρίσκεται σε τόσο χαμηλό επίπεδο. Θα φτάσει όμως εκεί το κλαμπ μέσα από σχετικές διαδικασίες, βάζοντας στόχο απλά για την επόμενη χρονιά να ζήσει στην Α1.
Πηγή: basketplus.gr
Σχήμα προς έγκριση από Ιβάν και... Μαργαρίτης

Ο Κατσαρής αφού τελείωσε τις εθυμοτυπικές συναντήσεις με κάθε λογής υποψήφιους, μέσα στην εβδομάδα και το αργότερο μέχρι την Τρίτη-Τετάρτη θα οργανώσει ΠΑΟΚτσήδικη συνάντηση (μέτοχοι, μέλη ΔΣ, στελέχη ΑΣ, υποψήφιοι για νέο σχήμα) ώστε να προκύψει μια ομάδα ανθρώπων ικανή να οδηγήσει διοικητικά-διαχειριστικά τον ΠΑΟΚ, αλλά με άλλη φιλοσοφία και νοοτροπία.

Αυτό το σχήμα θα προωθηθεί στον Ιβάν Σαββίδη για να εξασφαλιστεί η στήριξη και εφόσον αυτό συμβεί... δουλειά από την επόμενη ώρα. Υπάρχει και το απευκτέο σενάριο. Αδιαφορεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Τι γίνεται τότε; Άνοιγμα στο κόσμο ως το μοναδικό χορηγό... Αν δεν πετύχει το εγχείρημα, ο ΠΑΟΚ τελειώνει. Ωστόσο δεν προέκυψε αδιαφορία του Ιβάν Σαββίδη στην μοναδική συζήτηση που έγινε για το μπάσκετ πριν λίγες μέρες. «Κάθαρση» ζήτησε και προς αυτή τη κατεύθυνση οδηγεί τις κινήσεις του ο ΑΣ.

Οτι είναι να γίνει όμως, πρέπει να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Κάθε καθυστέρηση θα αποτελεί καρφί στην ασπρόμαυρη κάσα. Mέχρι και χθες ακούστηκε οτι από τις προηγούμενες διοικήσεις το πολύ να παραμείνουν (υπό προϋποθέσεις) Καραμπέρης, Κατσιώρας, κάποιοι φέρονται να προωθούν την περίπτωση Πανάκα (άλλες προϋποθέαεις), ενώ καμιά απολύτως απόφαση δεν υπάρχει για αυτόν που θα αναλάβει την προεδρία με την υποχρέωση υπογραφών, παρά τις προτάσεις που έχουν γίνει.

Στο μεταξύ δεν άργησαν και διάφορα σενάρια για το πάγκο της επόμενης σεζόν. Με ποιούς πρόλαβαν προπονητές και συμφώνησαν... άγνωστο. Με κανέναν. Καμμιά κουβέντα. Η φαντασία (υποκεινούμενη...;) οργιάζει. Με τον Λυκογιάννη που φέρεται να μίλησε ο Τ.Μ. του ΠΑΟΚ, δεν είναι κάτι που προχωρά, ενώ θέμα επιστροφής Μαρκόπουλου επίσημα δεν είχε τεθεί ποτέ. Και ποιός να το θέσει, αυτοί που τον άδειασαν (πεί τρόπου και όχι αγωνιστικής λογικής που και για αυτή επήλθε μούσκεμα σε συνδυασμό με το οικονομικό).

Όσο για τους παίκτες; Ο Σχίζας περιμένει να μιλήσει πρώτα για το 6μηνο που έχει λαμβάνειν, ενώ τουλάχιστον Προμηθέας και ΑΕΚ ενόχλησαν τον Βαγγέλη Μαργαρίτη. Βέβαια ο ατζέντης του δεν μπορεί να συζητήσει τίποτε, όσο ο 36χρονος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη ξέρει οτι αυτή την εποχή δεν μπορεί να μιλήσει και με κάποιον. Με βάση όμως το ποιός είναι ο Μαργαρίτης (αρχηγός, 7ετία στην ομάδα, διεθνής μέσω του ΠΑΟΚ), είναι αποφασισμένος να περιμένει, αν και σε μπάτζετ 350-400 χιλιάδων, δύσκολα η νέα κατάσταση θα κρατήσει στο ρόστερ τον πολύπειρο παίκτη. Η λύση θα είναι αμοιβαία διάθεση και ανάγκη με τον Μαργαρίτη να περιμένει κακτοποίηση για αυτό το 50% (και...) του φετινού συμβολαίου που έχει λαμβάνειν.

Διαβάστε ακόμη...